Μια πριγκίπισσα από τα Barbados για τους Coldplay..

17.10.2011
To "Mylo Xyloto" των Coldplay έχει πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές μέχρι τώρα για κάποιο μυστήριο λόγο που μόνο οι μουσικοί κριτικοί εκεί στα ξένα ξέρουν,. Πρέπει να είμαστε από τους λίγους που δεν το βρήκαμε κάτι τρομερά ιδιαίτερο παρ όλα τα λεγόμενα της μπάντας ότι έβαλαν μέσα τη δημιουργικότητα τριών χρόνων. Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του (24 Οκτωβρίου).

To "Mylo Xyloto" των Coldplay έχει πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές μέχρι τώρα για κάποιο μυστήριο λόγο που μόνο οι μουσικοί κριτικοί εκεί στα ξένα ξέρουν,. Πρέπει να είμαστε από τους λίγους που δεν το βρήκαμε κάτι τρομερά ιδιαίτερο παρ όλα τα λεγόμενα της μπάντας ότι έβαλαν μέσα τη δημιουργικότητα τριών χρόνων. Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του (24 Οκτωβρίου).Μετά το "Paradise" και "Every tear is a waterfall" παίζει εδώ και κάποιες ώρες στους youtube players η συνεργασία τους με τη Rihanna με τίτλο "Princess of China".

«Το άλμπουμ έχει για πρωταγωνιστές ένα αγόρι κι ένα κορίτσι και στην κορυφή της λίστας μας για τον γυναικείο ρόλο ήταν η Rihanna αλλά μας πήρε λίγο καιρό μέχρι να βρούμε το θάρρος να της ζητήσουμε να συνεργαστούμε. Όταν τη συνάντησα μετά από μία συναυλία μας στο Λας Βέγκας και της είπα «Πιστεύεις ότι υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο ήμουν λίγο σαν τον Hugh Grant.» δήλωσε ο Chris Martin και συνεχίζει λέγοντας πως η Rihanna έχει καταπληκτική φωνή κι ενθουσιάστηκε πάρα πολύ όταν άκουσε το αποτέλεσμα.

Ταυτόχρονα με όλα αυτά το συγκρότημα άφησε κάποια υπονοούμενα πως θ' αργήσουν πολύ να ξαναβγάλουν καινούριο δίσκο και θεωρούν πως αυτή τη στιγμή έχουν ανταγωνιστές τους τον Justin Bieber και την Adele κι αν δε μπορούν ν' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που χρειάζονται μπορεί ν’ αποσυρθούν. H Gwyneth τι λέει για όλα αυτά;

K.Π