Καινούρια...μιξαρισμένη Gaga

24.10.2011
Ένα νέος δίσκος δεν αρκεί. Η Lady Gaga θα κυκλοφορήσει ξανά το Born this way για να μην αφήσει για πολύ καιρό τους Monster fans της χωρίς καινούριο υλικό ή έστω μιξαρισμένο οπότε το Born this way θα εισβάλει ξανά σε online και κλασσικά δισκάδικα γεμάτο remixes από τους πιο γνωστούς ποπάδες και ηλεκτρονικούς τύπους της μουσικής και θα συνοδεύεται από ένα dvd με τη συναυλία

Ένα νέος δίσκος δεν αρκεί. Η Lady Gaga θα κυκλοφορήσει ξανά το Born this way για να μην αφήσει για πολύ καιρό τους Monster fans της χωρίς καινούριο υλικό ή έστω μιξαρισμένο οπότε το Born this way θα εισβάλει ξανά σε online και κλασσικά δισκάδικα γεμάτο remixes από τους πιο γνωστούς ποπάδες και ηλεκτρονικούς τύπους της μουσικής και θα συνοδεύεται από ένα dvd με τη συναυλία που έδωσε στη Madison square garden του Μεγάλου Μήλου.

Ο Ιούδας θα φιλήσει υπέροχα τους Goldfrapp και Hurts, ο Weeknd και Ilangelo θα κατεβάσουν τα tempo στο "Marry the night", οι Horrors θα πιουν Bloody Mary ενώ οι Metronomy θα μεταμορφώσουν τη γοργόνα του You and I. Για να μη σε πιάσουν αδιάβαστο δες αναλυτικά τους κύριους και τις κυρίες που θα πειράξουν τα κομμάτια της Gaga:

“Born This Way” (Zedd Remix)

"Judas" (Goldfrapp Remix)

“The Edge Of Glory” (Foster the People Remix)

“Yoü And I” (Wild Beasts Remix)'

“Marry The Night” (The Weeknd & Ilangelo Remix)

“Black Jesus” (Michael Woods Remix)

“Bloody Mary” (The Horrors Remix)

“Scheiße” (Guena LG Remix)'

“Americano” (Gregori Klosman Remix)

“Electric Chapel” (Two Door Cinema Club Remix)

“Yoü And I”– (Metronomy Remix)

“Judas” (Hurts Remix) “Born This Way” (Twin Shadow Remix)

“The Edge of Glory” (Sultan & Ned Shepard Remix)

Κ.Π