Ακούστε ακυκλοφόρητο κομμάτι των Rolling Stones!

24.10.2011
O Mick Jagger όταν δεν ασχολείται με supergroups που μας κολλάνε στο κεφάλι τα κομμάτια τους, επανακυκλοφορεί με τους υπόλοιπους Rolling Stones παλιούς δίσκους. Όπως έχει πει πρόσφατα δεν θέλει να κάνει κάποια εορταστική περιοδεία με τους υπόλοιπους για τα 50 χρόνια της μπάντας που κυλάει τόσα χρόνια τις rockroll κιθάρες τους κι επίσης είναι άγνωστο το πότε θα τα ξαναβρεί με τον

O Mick Jagger όταν δεν ασχολείται με supergroups που μας κολλάνε στο κεφάλι τα κομμάτια τους, επανακυκλοφορεί με τους υπόλοιπους Rolling Stones παλιούς δίσκους. Όπως έχει πει πρόσφατα δεν θέλει να κάνει κάποια εορταστική περιοδεία με τους υπόλοιπους για τα 50 χρόνια της μπάντας που κυλάει τόσα χρόνια τις rockroll κιθάρες τους κι επίσης είναι άγνωστο το πότε θα τα ξαναβρεί με τον Keith Richards. Στο θέμα μας τώρα.

Το άλμπουμ των Stones, "Some Girls" το οποίο είχε βγει το 1978, θα έρθει ξανά με άλλη ενορχήστρωση, 12 κομμάτια που δεν είχαν δει ποτέ το φως των δισκοπωλείων και σημειώσεις για τις ηχογραφήσεις. Το πρώτο από τη δωδεκάδα αποκαλύφθηκε κι ο Jagger τραγουδάει "I want something bad enough, I always find a way to get through" ένα κλικ μακριά από δω..

Κ.Π