Τι μπορεί να συμβεί πίσω από την πλάτη σου..

03.11.2011
Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για το άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) θεώρησαν ότι είναι πολύ μικρή λεπτομέρεια να βάλουν στα credits με τους συντελεστές ενός κομματιού λάθος όνομα παρ όλο που συμμετείχε στις ηχογραφήσεις. Συγκεκριμένα, ο Λένι Κράβιτζ (Lenny Kravitz) κάλεσε τον Ντέιβ Γκρολ (Dave Grohl) να παίξει ντραμς στο κομμάτι "Another Day" που βρίσκεται

Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για το άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) θεώρησαν ότι είναι πολύ μικρή λεπτομέρεια να βάλουν στα credits με τους συντελεστές ενός κομματιού λάθος όνομα παρ όλο που συμμετείχε στις ηχογραφήσεις. Συγκεκριμένα, ο Λένι Κράβιτζ (Lenny Kravitz) κάλεσε τον Ντέιβ Γκρολ (Dave Grohl) να παίξει ντραμς στο κομμάτι "Another Day" που βρίσκεται στο άλμπουμ του Jackson, Michael (I can’t make it), ο πρώτος δέχτηκε και μετά την ηχογράφηση δεν ενημερώθηκε για κάτι νεότερο.

Τώρα που κυκλοφόρησε ο δίσκος, ακούγεται κάποιος άλλος να παίζει ντραμς γιατί δεν χρησιμοποίησαν τις ηχογραφήσεις με τον Grohl αλλά έχουν βάλει τα όνομα του δίπλα στους μουσικούς του Another Day. Η όλη παρεξήγηση έγινε γνωστή από τον frontman των Foo Fighters ο οποίος χαρακτήρισε την κατάσταση μπάχαλο και δήλωσε πως δεν είναι καθόλου cool να εμφανίζεται τ' όνομα του στο άλμπουμ. Μάλιστα..

Κ.Π