Ποιοι θα εμφανιστούν στο Grammy Νomination concert:

17.11.2011
Τα Grammy, η μεγαλύτερη μουσική διοργάνωση με τα γνωστά χρυσά γραμμόφωνα θα κλείσει 54 χρόνια τον Φεβρουάριο του 2102 αλλά λίγους μήνες πριν θα έχουμε μια μικρή προθέρμανση για τα ονόμα τα που θ ακουστούν τη μεγάλη μέρα. Στις 30 Νοεμβρίου θ' ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες στο Nokia theatre, με παρουσιαστή τον LL Cool J -σε περίπτωση που είχες αμφιβολίες για την

Τα Grammy, η μεγαλύτερη μουσική διοργάνωση με τα γνωστά χρυσά γραμμόφωνα θα κλείσει 54 χρόνια τον Φεβρουάριο του 2012 αλλά λίγους μήνες πριν θα έχουμε μια μικρή προθέρμανση για τα ονόμα τα που θ' ακουστούν τη μεγάλη μέρα. Στις 30 Νοεμβρίου θ' ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες στο Nokia theatre, με παρουσιαστή τον LL Cool J -σε περίπτωση που είχες αμφιβολίες για την ύπαρξη του- και θα γίνουν ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά και κάποιες live εμφανίσεις.

Όσοι πιάνουν CBS θα μπορέσουν δουν από την τηλεόραση τους Rihanna, Lady Gaga , Usher Sugarland, Lope Fiasco Jason Aldean και The Band Perry ν’ ανεβαίνουν στη σκηνή για μικρές live δόσεις και οι τελευταίοι θα κάτσουν λίγο παραπάνω όταν τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις ανακοινώσεις για μία κανονική συναυλία. Τα στοιχήματα ξεκίνησαν και το We found love μας έχει ξεκουφάνει ομαδικώς..

Κ.Π