One Direction Listening Party!

17.11.2011
Η πρόκληση 'Save The Day ‘ των One Direction τελειώνει με ένα αποκλειστικό άλμπουμ Listening Party

Η πρόκληση 'Save The Day ‘ των One Direction τελειώνει με ένα αποκλειστικό άλμπουμ Listening Party

Μετά από 20 προκλήσεις, 200.000 συμμετέχοντες, 12 twitter trends και πάνω από 2.5 εκατομμύρια YouTube προβολές, η 'Save The 1Day‘ πρόκληση των One Direction τελειώνει σήμερα με ένα αποκλειστικό album listening party για τους fans σε όλο το κόσμο.

H 'Save The 1Day' ξεκίνησε εβδομάδες πριν όταν τα αγόρια έχασαν το laptop τους και πήγε στα χέρια μίας hacker/gamer/mega 1D fan, 1DCyberpunk. Αντί να το δώσει πίσω, αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά προκλήσεων για να δει εάν το κοινό μπορεί να αποδείξει ότι είναι τόσο μεγάλοι fan όσο είναι και αυτή. Εάν οι Directioners κερδίσουν μία πρόκληση, παίρνουν κάποιο από το περιεχόμενο του laptop πίσω. Photos, videos, στίχους!

Μέχρι στιγμής η 1DCyberpunk έβαλε τους Directioners να φτιάξουν original κούκλες των αγοριών, να λάβουν μέρος σε quiz, να κάνουν περίπλοκες μαθηματικές πράξεις ακόμη και να την ντύσουν για το Halloween. Άλλα φαίνεται πως οι Directioners κερδίζουν συνεχώς το υλικό που έχει το laptop. Μερικοί λένε ότι τρέχουν σπίτι μετά το σχολείο ή μένουν ξύπνιοι ως αργά λόγω των διαφορετικών ζωνών ώρας για να λάβουν μέρος στις τελευταίες προκλήσεις.

Τώρα με το ντεμπούτο άλμπουμ των One Direction να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία / Ιρλανδία, υπάρχει μία τελευταία πρόκληση πριν οι fans ακούσουν το 'Up All Night'. Η 1DCyberpunk προκάλεσε τους fans να ξεκλειδώσουν το listening party λαμβάνοντας μέρος στο #1DPartyRun – ένα online video αγώνα! Fans θα ανεβάσουν video του εαυτού τους ή των 1D κούκλων τους να τρέχουν στο party και είναι αρκετές οι συμμετοχές θα ξεκλειδώσουν το party και θα φτάσουν στην ώρα τους.

Εάν οι fans πετύχουν στο Listening Party θα συνεχίσουν σήμερα το βράδυ. Πηγαίνετε στο http://www.onedirectionmusic.com/gb/1dcp/ και κάντε click στο φάκελο 18 για να καταθέσετε το video σας. Κάντε εγγραφή στο www.onedirectionmusic.com<http://www.onedirectionmusic.com> ή στο www.facebook.com/onedirectionmusic<https://www.facebook.com/onedirectionmusic> για να λάβετε μέρος στο Listening Party σήμερα το απόγευμα – Πέμπτη 17 Νοεμβρίου!