Η Adele ξεπέρασε σε πωλήσεις τη Winehouse

06.12.2011
Αυτό είναι το ευχαριστήριο κείμενο της Adele στο επίσημο site της αφότου έμαθε για τους υποψήφιους στα φετινά βραβεία Grammy και να προσθέσουμε επίσης ότι το 21 είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Αμερική και το άλμπουμ που έχει πουλήσει τα περισσότερα αντίτυπα όλη τη χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Ενώ είναι για 40η εβδομάδα στο Top 20 του

"Μόλις επέστρεψα σπίτι από τη Νέα Υόρκη και έχω χάσει τελείως τα λόγια μου. Αφού μπορώ επιτέλους να μιλήσω κανονικά ξανά, έχω μείνει άφωνη. Ευχαριστώ τόσο πολύ την ακαδημία που έβαλε υποψήφιο το άλμπουμ μου σε 6 κατηγορίες Grammy!!! Ήταν η καλύτερη χρονιά και θα τελειώσει μ’ αυτό το απίστευτο κατόρθωμα και την τιμή. Ευχαριστώ τον καθένας σας ξεχωριστά που έβαλε μία λάμψη στο δίσκο, έκανε το δίσκο να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο και αυτός ο δίσκος πραγματοποιήθηκε χάρη σ εσάς."

Αυτό είναι το ευχαριστήριο κείμενο της Adele στο επίσημο site της αφότου έμαθε για τους υποψήφιους στα φετινά βραβεία Grammy και να προσθέσουμε επίσης ότι το 21 είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Αμερική και το άλμπουμ που έχει πουλήσει τα περισσότερα αντίτυπα όλη τη χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Ενώ είναι για 40η εβδομάδα στο Top 20 του Billboard chart, το Official Charts Company αναφέρει πως το άλμπουμ της Adele ξεπέρασε σε πωλήσεις( 3.4 εκατομμύρια) στην Αγγλία το "Back to Black" της Amy Winehouse το οποίο είχε 3.3 εκατομμύρια πωλήσεις για να μιλήσουμε με αριθμούς.

Κ.Π