80.000 άτομα υποκλίθηκαν στη Britney!

07.12.2011
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) όπως και να το κάνεις, είναι σταθερή αξία στο γυάλινο και glitterισμένο κόσμο της πόπ. Ακόμα κι αν έπιασε πάτο και δεν είχε καμία επαφή με τον έξω κόσμο για ένα μεγάλο διάστημα, οι φανατικοί της κερκίδας της τη δέχτηκαν ξανά παρ όλες τις δυνατές αντιπάλους της. Επίσης μπορεί να έχει ακόμα τα 90’s στοιχεία παντού στα βίντεο κλιπ ,στις συναυλίες

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) όπως και να το κάνεις, είναι σταθερή αξία στο γυάλινο και glitterισμένο κόσμο της πόπ. Ακόμα κι αν έπιασε πάτο και δεν είχε καμία επαφή με τον έξω κόσμο για ένα μεγάλο διάστημα, οι φανατικοί της κερκίδας της τη δέχτηκαν ξανά παρ όλες τις δυνατές αντιπάλους της. Επίσης μπορεί να έχει ακόμα τα 90’s στοιχεία παντού στα βίντεο κλιπ ,στις συναυλίες της και στο στυλ, να δείχνει ότι πέρασαν από πάνω της κάποια χρόνια και να μην έχει την ομάδα της Gaga αλλά μπορεί ακόμα να βλέπει τις πινακίδες που γράφουν Sold out στα live της.

Έτσι δοκίμασε κι ένα πείραμα που προφανώς she did it again. Έκανε συναυλία στο Μεξικό, στη σκηνή του Monumento De Revolucion με μηδενικό εισιτήριο με αποτέλεσμα να μαζευτεί γύρω, κάτω, πάνω της 80.000 άτομα μ εκείνη να μένει έκπληκτη, κάτι που το δειξε και στο twitter . Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι είχατε να περάσετε αν θέλατε να πάτε στο μπάνιο!" τιτίβισε στο status της και κάπως έτσι μάλλον ξεπέρασε για λίγο τη στεναχώρια για την απουσία της από τους υποψηφίους των Grammy που έρχονται προσεχώς..

Κ.Π