Kiedis(Peppers) :"Ο μπαμπάς μου έκλαψε οταν έμαθε για το Rock n Roll hall of fame"

09.12.2011
Πριν λίγους μήνες είχαμε πει για τους υποψήφιους του Rock n Roll hall of fame μέσα στους οποίους ήταν και οι Red Hot Chili Peppers οι οποίοι αυτή την περίοδο κάνουν βόλτες σ’ όλο τον κόσμο για να πουν σε όλους live το I’m with you. Επίσης στην Ελλαδα επικρατεί μία πολύ έντονη φήμη πως δε θα μείνουν για πολύ καιρό συναυλιακό απωθημένο αφού συζητάνε να τους φέρουν τον Σεπτέμβριο του 2012. αλλά το e-go θα τους δει νωρίτερα οπότε μείνε εδώ για νεότερα.

Πριν λίγο καιρό είχαμε πει για τους υποψήφιους του Rock n Roll hall of fame μέσα στους οποίους ήταν και οι Red Hot Chili Peppers οι οποίοι αυτή την περίοδο κάνουν βόλτες σ’ όλο τον κόσμο για να πουν σε όλους live το I’m with you. Επίσης στην Ελλαδα επικρατεί μία πολύ έντονη φήμη πως δε θα μείνουν για πολύ καιρό συναυλιακό απωθημένο αφού συζητάνε να τους φέρουν τον Σεπτέμβριο του 2012. αλλά το e-go θα τους δει νωρίτερα οπότε μείνε εδώ για νεότερα.

Τώρα που επιβεβαιώθηκε πως θα βρίσκονται στη λίστα, το Rolling Stone τα είπε λίγο με τον frontman τους Άντονι Κιέδις (Anthony Kiedis). Όταν έμαθε τα καλά νέα αρχικά συγκινήθηκε πολύ που δεν θα μπορέσει να είναι μαζί τους ο πρώην κιθαρίστας τους Hilel Slovak (δεν βρίσκεται πια στη ζωή) και στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο τον μπαμπά του. « Τηλεφώνησα στο μπαμπά μου και του είπα ότι δεν έχει βγει στη δημοσιότητα ακόμα και να μη μπει τίποτα γιατι είναι γνωστός Wikileaker. Με το που το ανακοίνωσα έκλαψε."

Πλεόν τον μπασίστα τους Flea τον νιώθει σαν αδερφό του μετά από τόσα χρόνια κι όσο για τον Τζον Φρουσιάντε (John Frusciante), ίσως τον καλύτερο κιθαρίστα των Peppers, δεν είναι ακόμα σίγουρο αν τη βραδιά που θα γίνει η τελετή θα είναι και οόλοι θα ήθελαν πολύ να βρεθεί εκεί. Επιπλέον όταν ρώτησαν τον Kiedis για το πώς νιώθει που θα δει τ όνομα της μπάντας δίπλα σ’ εκείνο του Elvis, στην γενέτειρα πόλη του, ανέφερε ότι τον εκτίμησε σαν μουσικό μεγαλώνοντας.

"Όταν ήμουν πιο μικρός ήμουν Anti Elvis. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί αρέσει τόσο. Όταν σταμάτησα να είμαι τόσο επικριτικός, ανακάλυψα το χάρισμα του Elvis και όλα αυτά που είχε κάνει. Θυμάμαι που πήγαινα στο Graceland και μιλούσα πολύ άσχημα αλλά τώρα αν πήγαινα εκεί θα σκεφτόμουν όλο το σπουδαίο έργο του και το πόσο υπέροχος μουσικός ήταν." είπε κι ετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά στις 14 Απριλίου προσθέτωντας ακόμα περισσότερες ημερομηνίες στην περιοδεία τους.

Κ.Π