Η Μαντόνα φιλούσε υπέροχα(γυναίκες)

09.12.2011
Old habbits die hard. Η Μαντόνα (Madonna) δεν θα ξεχάσει ποτέ τις παλιές τις συνήθειες και συγκεκριμένα αυτή που σχετίζεται με τα φιλιά της στις μεγαλύτερες ποπ σταρ που τραγουδάνε μαζί της. Κι όσο παράξενο (και βαρετό για κάποιυς πλέον) κι αν φαίνεται, δε θα σταματήσει ποτέ να προκαλεί μια αναστάτωσης στ αντρικά μυαλά. Η Νικι Μινάζ (Nicki Minaj) όπως λέγαμε τότε είναι

Old habbits die hard. Η Μαντόνα (Madonna) δεν θα ξεχάσει ποτέ τις παλιές τις συνήθειες και συγκεκριμένα αυτή που σχετίζεται με τα φιλιά της στις μεγαλύτερες ποπ σταρ που τραγουδάνε μαζί της. Κι όσο παράξενο (και βαρετό για κάποιυς πλέον) κι αν φαίνεται, δε θα σταματήσει ποτέ να προκαλεί μια αναστάτωσης στ αντρικά μυαλά. Η Νικι Μινάζ (Nicki Minaj) όπως λέγαμε τότε είναι μία από τις συνεργάτιδες της Μαντόνα στο καινούριο της άλμπουμ, στο κομμάτι Give me all your love με τη ΜΙΑ στην άλλη πλευρά και αυτές τις μέρες είναι στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.

"OH MY f'ingggg Gahhhh!!!!! MADONNA jus kissed me!!!!! On the lips!!!!!!! It felt sooooo good. Soooo soft!!!! *passes out* aaahhhhh!!!!!!!!!" Έγραψε στο twitter status της το οποίο στο μεταφέρουμε όπως είναι γιατί όπως καταλαβαίνεις χάνει στη μετάφραση και χαρακτήρισε το βίντεο επικό και προφανώς δήλωσε ότι της άρεσε πάρα πολύ το φιλί με τη Βασίλισσα. Και για την υπενθύμιση, η Μινάζ συνεργάστηκε πρόσφατα με τη Mattel για τη δημιουργία μιας one of a kind κούκλας Barbie για φιλανθρωπικούς σκοπούς και κυκλοφόρησε το LP “Roman in Moscow”.

Κ.Π