Μήνυση και "χοντρές" κατηγορίες εναντίον της Gaga!

27.12.2011
Συνήθως πίσω από όλη αυτή τη γυαλιστερή γκλαμουριά και την επικοινιωνιακή τελειότητα και την ψευδαίσθηση πως όλα τα κάνουν μόνοι τους που περικυκλώνει τους μεγάλους σταρ, ευθύνονται κάποιοι αφανείς ήρωες που τρέχουν 30 ώρες το 24ωρο για να μην γίνει τίποτα λάθος. Στην περίπτωση της Τζένιφερ Ο Νιλ (Jennifer O’Neil), πρώην βοηθό της Lady Gaga, η

Συνήθως πίσω από όλη αυτή τη γυαλιστερή γκλαμουριά και την επικοινιωνιακή τελειότητα και την ψευδαίσθηση πως όλα τα κάνουν μόνοι τους που περικυκλώνει τους μεγάλους σταρ, ευθύνονται κάποιοι αφανείς ήρωες που τρέχουν 30 ώρες το 24ωρο για να μην γίνει τίποτα λάθος. Στην περίπτωση της Τζένιφερ Ο Νιλ (Jennifer O’Neil), πρώην βοηθό της Lady Gaga, η κατάσταση ήταν τόσο βασανιστική που έφτασε σε σημείο να τη μηνύσει 380.000 δολάρια για τις 7,168 ώρες (δηλαδή 10 μήνες περίπου) που την άφησε απλήρωτη.

H O Νιλ υποστηρίζει ότι η Gaga την είχε βάλει υπεύθυνη από το να της έχει έτοιμη την πετσέτα της μετά το μπάνιο μέχρι να είναι το προσωπικό της ξυπνητήρι κάτι που σημαίνει πως έπρεπε να είναι στη διάθεση της από πολύ νωρίς το πρωί και την ήθελε να τη βοηθάει στα πάντα σε στάδια, ιδιωτικά Jet, σουίτες ξενοδοχείων, γιοτ, ferries, τρένα και λεωφορεία των περιοδειών. Οπότε όπως λέει δεν μπορούσε ποτέ να κάνει διάλειμμα ή να πάρει άδεια ακόμα κι όταν κοιμόταν. Το παιδί για όλες τις δουλειές δηλαδή.

Φυσικά οι εκπρόσωποι της Mother Monster τα διαψεύδουν όλα και αναφέρουν ότι δε στέκουν τη στιγμή που η Gaga ανέβασε το Stuck on fuckin’ you, ίσως το καλύτερο κομμάτι που έχουμε ακούσιε απ αυτή τον τελευταίο καιρό και το οποίο έγραψε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της. Όμως σύμφωνα με όλα όσα έχει πει η Ο Νιλ μάλλον η δεύτερη λέξη από το ψευδώνυμο της τραγουδίστριας ανταποκρίνεται όντως στην πραγματικότητα..

Ps: Η φωτογραφία ανήκει στον Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) και είναι μέσα στις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφήσεις για το 2011.

Κ.Π