Με το ένα πόδι στον τάφο ο 50cent

04.01.2012
Τελικά ο 50 Cent δεν είναι τόσο σκληρός για να πεθάνει. Στις τελευταίες του δηλώσεις και twitter status είναι ένας άλλος άνθρωπος και δε θυμίζει εκείνον τον σκληροπυρηνικό τύπο που είχε βγάλει ο Eminem πριν κάποια χρόνια με το στήθος σουρωτήρι από τις σφαίρες, την μόνιμη αγριεμένη φάτσα και τους υπέρογκόδεις κοιλιακούς. Η αρχή της παρουσίασης του ευαίσθητου 50 Cent είχε γίνει μ’

Τελικά ο 50 Cent δεν είναι τόσο σκληρός για να πεθάνει. Στις τελευταίες του δηλώσεις και twitter status είναι ένας άλλος άνθρωπος και δε θυμίζει εκείνον τον σκληροπυρηνικό τύπο που είχε βγάλει ο Eminem πριν κάποια χρόνια με το στήθος σουρωτήρι από τις σφαίρες, την μόνιμη αγριεμένη φάτσα και τους υπέρογκόδεις κοιλιακούς. Η αρχή της παρουσίασης του ευαίσθητου 50 Cent είχε γίνει μ’ εκείνο το βιβλίο που είχε γράψει τότε για το bulling με σκοπό να βοηθήσει όσα παιδιά δεν περνάνε και τόσο καλά στο σχολείο και όταν βγαίνουν έξω λόγω των επιθέσεων του μάγκα της γειτονιάς και της παρέας του.

Μετά για να καταλάβουμε ότι πίσω απ όλα αυτά έχει και λίγο χιούμορ παραπάνω έφτιαξε ένα site με πλάκες και σατιρικά βίντεο όπου συμμετείχε κι αυτός και τώρα λανσάρει το energy drink Street King οι πωλήσεις του οποίου συνεισφέρουν στην προσφορά φαγητού σε παιδιά που το χουν ανάγκη. Και μέσα σ όλο αυτό τουιτάρει πως δε νομίζει να ζήσει για πολύ χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι αυτοκτονικός και όλα είναι μάταια.

"Για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω να ζήσω για πολύ καιρό ακόμα. Γι’ αυτό ξεκίνησα όλο αυτό με το Street King. Θέλω να σημαίνω περισσότερα στις ζωές των ανθρώπων. Η ζωή είναι μικρή όχι αυτοκτονική. Θα είμαι καλά α πεθάνω σήμερα. Έχω φροντίσει ανθρώπους που είχαν νοιαστεί για μένα όταν δε μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου." έγραψε και πρόσθεσε πως πιστεύει πολύ στην ομάδα του και πως θα κυκλοφορήσει τις καινούριες μουσικές του όταν είναι έτοιμη η ταινία που γράφει τώρα. Μάλιστα..

Κ.Π