From the sky down: Σ' ένα dvdάδικο δίπλα σου

09.01.2012
Έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Sundance και πήρε θετικά σχόλια, εκείνοι είναι το πλουσιότερο συγκρότημα αυτή τη στιγμή οι οποίοι μετά από μία τεράστια κι επιτυχημένη περιοδεια αποφάσισαν να κάνουν διάλειμμα. Το μουσικό ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Γιούγκενχάιμ (David Guggenheim) για τους U2 , From the sky Down δε θα το

Έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Sundance και πήρε θετικά σχόλια, εκείνοι είναι το πλουσιότερο συγκρότημα αυτή τη στιγμή οι οποίοι μετά από μία τεράστια κι επιτυχημένη περιοδεια αποφάσισαν να κάνουν διάλειμμα. Το μουσικό ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Γιούγκενχαιμ (David Guggenheim) για τους U2 , From the sky Down δε θα το δούμε στις ελληνικές κινηματογραφικές οθόνες αλλά θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου σε dvd και Blu ray κι επίσης θα μπορείς να το κατεβάσεις κι ιντερνετικά μέσω του Spin.

Εντάξει στην συγκεκριμένη έκδοση δεν θα είναι μόνο του- θα έχει μέσα στα περιεχόμενα bonus performances και συνεντεύξεις των συντελεστών αλλά και του συγκροτήματος. Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι τι γίνεται στο ντοκιμαντέρ, πρόκειται για την ιστορία της ετοιμασίας του κλασσικού πλέον άλμπουμ του συγκροτήματος, Achtung Baby κι όποιος θέλει μπορεί να κάνει προπαραγγελίες στο Amazon από τώρα.

Κ.Π