Εσύ πώς τον πίνεις;

03.01.2012
Είκοσι χρόνια, 240 μήνες, 170 φωτογραφίες, 12 διαφορετικά στιλ. Δώδεκα κορυφαίοι φωτογράφοι συμμετέχουν σε ένα ποπ εικαστικό παιχνίδι, τιμώντας την πιο ενδόμυχη σχέση τους με τον καφέ της Lavazza μέσα από φωτογραφικές αυτοπροσωπογραφίες...

Η ιταλική εταιρεία καφέ Lavazza γιορτάζει την 20ή έκδοση του Ημερολογίου της και κυκλοφορεί ένα συλλεκτικό φωτογραφικό ημερολόγιο 2012, με τίτλο «Lavazzers».

Η εικοστή έκδοση του Ημερολογίου της εταιρείας καφέ Lavazza, συγκεντρώνει 12 κορυφαίους φωτογράφους που συνέβαλαν αναδρομικά στην επιτυχία του Ημερολογίου της Lavazza όλα αυτά τα χρόνια.

Είκοσι χρόνια, 240 μήνες, 170 φωτογραφίες. Οι διάσημοι φωτογράφοι που συμμετέχουν σε αυτό το εικαστικό παιχνίδι, τιμώντας την πιο ενδόμυχη σχέση τους με τον καφέ της Lavazza μέσα από φωτογραφικές αυτοπροσωπογραφίες, είναι οι: Erwin Olaf, Thierry Le Gouès, Miles Aldridge, Marino Parisotto, Eugenio Recuenco, Elliott Erwitt, Finlay MacKay, Mark Seliger, Annie Leibovitz, Albert Watson, David LaChapelle και Ellen von Unwerth.

Σέξι πρωταγωνίστρια του Ημερολογίου 2012 και του project «The Lavazza con te partirò» που συνδέεται με τον εορτασμό της εικοστής επετείου είναι το νεαρό μοντέλο Valerie van der Graaf. Το κορίτσι από την Ολλανδία, πρωταγωνίστρια των φωτογραφιών της φωτογράφου Ellen von Unwerth, ζωντανεύει το εξώφυλλο του Ημερολογίου για το 2012, ενώ σβήνει τα κεριά σε μια συμβολική γιορτή γενεθλίων.

Είναι η 20ή έκδοση του Ημερολογίου της Lavazza, αλλά και η ξανθούλα Βάλερι είναι επίσης 20 ετών.

Περισσότερα στο http://20calendars.lavazza.com.

Επιμέλεια Χ.Τ.