Άκυρο το ντουέτο Μαντόνα - Κάιλι!

10.01.2012
H Κάιλυ Μινόγκ είπε ότι το φημολογούμενο ντουέτο με τη Μαντόνα είναι απλως μία φήμη. Ακούστηκε ότι οι δυο τους θα συνεργαστούν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα της Βρετανάις, αλλά η Κάιλυ αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν επισήμως σχέδια για κάτι τετοιο

H Κάιλι Μινόγκ είπε ότι το φημολογούμενο ντουέτο με τη Μαντόνα είναι απλως μία φήμη. Ακούστηκε ότι οι δυο τους θα συνεργαστούν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα της Βρετανάις, αλλά η Κάϊλυ αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν επισήμως σχέδια για κάτι τετοιο. Βέβαια δεν παρέλειψε να πει πόσο θα της άρεσε κάτι τέτοιο - συγκεκριμένα έγραψε στο twitter της "είναι απλά μία φήμη αλλά φυσικά θα ήταν υπέροχο - ίσως κάποια μέρα:)”

Φέτος η Κάιλι συμπληρώνει 25 χρόνια στη μουσική βιομηχανία και η βρετανική τηλεόραση της ετοιμάζει ένα ειδικό αφιέρωμα γι αυτο, στο οποίο μάλιστα θα ερμηνεύσει και η ιδια διάφορες επιτυχίες της με άλλους σταρ, μεταξύ των οποίων και η αδελφή της Dannii. Η Madonna ακουγόταν πως θα έιναι η καλεσμένη για το τελευταίο κομμάτι εκείνης της νύχτας, σε ενα εντυπωσιακό φινάλε.