Και ο παρουσιαστής των Grammy θα είναι..

19.01.2012
Έχει να μας υποδεχτεί στην μεγαλύτερη απονομή βραβείων της μουσικής βιομηχανίας από το 2008, έχει φύγει δύο φορές νικητής από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, γενικά εδώ και κάποια χρόνια δεν μπαίνει και πολύ συχνά στο στούντιο και απ ότι δήλωσε η επιλογή του είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο Ll Cool J μετά την παρουσίαση του "The GRAMMY Nominations Concert

Έχει να μας υποδεχτεί στην μεγαλύτερη απονομή βραβείων της μουσικής βιομηχανίας από το 2008, έχει φύγει δύο φορές νικητής από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, γενικά εδώ και κάποια χρόνια δεν μπαίνει και πολύ συχνά στο στούντιο, μαζί με τους κοιλιακούς του έχουν εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες και απ ότι δήλωσε η επιλογή του είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο Ll Cool J μετά την παρουσίαση του "The GRAMMY Nominations Concert Live!! — Countdown To Music's Biggest Night" θα είναι ο οικοδεσπότης των φετινών 54ών Grammy που θα πραγματοποιηθούν στο Nokia στις 12 Φεβρουαρίου στο γνωστό Staples center του Λος Άντζελες.

Οι Billy Crystal , Ellen DeGeneres, Queen Latifah, Jon Stewart και Rosie O’Donnell ήταν κάποιοι που βρέθηκαν στην ίδια θέση προηγούμενες χρονιές με τον πρώτο να κρατάει τα σκήπτρα του παρουσιαστή στα Όσκαρ της 26ης Φεβρουαρίου. Φέτος ο Ll Cool J θ αποχωριστεί τη σκηνή για ν ανέβουν οι Adele, Foo Fighters, Taylor Swift ,Nicki Minaj, Rihanna με τους Coldplay, Kelly Clarkson και Jason Aldean.

K.Π