Η Lana Del Rey ευχαρίστησε τους fan της

02.02.2012
"Ευχαριστώ που κάνατε τον δίσκο Νο 1 σε 11 χώρες. Τα γλυκά σας λόγια μαλάκωσαν τις επιπτώσεις της σκληρής κριτικής. Σας λατρεύω"

“Thank you for making the record #1 in 11 countries. Your sweet words have softened the effect of even the harshest reviews. I adore you”. ("Ευχαριστώ που κάνατε τον δίσκο Νο 1 σε 11 χώρες. Τα γλυκά σας λόγια μαλάκωσαν τις επιπτώσεις της σκληρής κριτικής. Σας λατρεύω")

Έγραψε χθες η Lana Del Rey στη σελίδα της στο Facebook ευχαριστώντας τους fans της που αδημονούσαν να ακούσουν το BORN TO DIE. Το πρώτο της album που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα από την Universal Music–, και που λίγες ώρες μόνο μετά τη δήλωσή της σκαρφάλωνε στο Νο1 του iTunes σε 14 χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία, Μεξικό, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Φινλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Ελλάδα, Βέλγιο, Πορτογαλία και Λουξεμβρούργο!

Όσο για τις κριτικές που απέσπασε για το BORN TO DIE, για το οποίο οι μουσικοκριτικοί πριν ακόμη κυκλοφορήσει στοιχημάτιζαν ότι θα είναι στη λίστα με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς του 2012(!), η υποψήφια για 3 ΝΜΕ Awards, (Best New Act, Best Song και Best Video) αλλά και για Brits Awards (for International Breakthrough Artist), Lana Del Rey με αυτήν την αινιγματική της δήλωση μάλλον μεγέθυνε το μυστήριο γύρω από το πρόσωπό της, αφού τα σχόλια που δέχτηκε στην Αμερική και την Αγγλία ήταν διθυραμβικά.