Το κ***δάχτυλο που ξεσήκωσε..(update)

06.02.2012
Από τη Μαντόνα (Madonna) περίμεναν να γίνει κάτι προκλητικό από τη M.I.A τους ήρθε. Οι δυο τους μαζί με τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) έκαναν την περιβόητη εμφάνιση στο Super Bowl και τραγούδησαν το καινούριο σινγκλ της πρώτης "Give all your luvin "ντυμένες μαζορέτες όπως και στο βίντεο κλιπ του κομματιού αλλά η κάμερα δεν πρόλαβε να γυρίσει το κεφάλι όταν η MIA ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο κατά τη διάρκεια της περφόρμανς. Το κανάλι NBC πανικοβλήθηκε γιατί το είδαν όλα αυτά τα εκατομμύρια των θεατών χωρίς να σκεφτούν πως κάτι τύπους σαν κι εμάς δε μας

Από τη Μαντόνα (Madonna) περίμεναν να γίνει κάτι προκλητικό από τη M.I.A τους ήρθε. Οι δυο τους μαζί με τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) έκαναν την περιβόητη εμφάνιση στο Super Bowl και τραγούδησαν το καινούριο σινγκλ της πρώτης "Give all your luvin "ντυμένες μαζορέτες όπως και στο βίντεο κλιπ του κομματιού αλλά η κάμερα δεν πρόλαβε να γυρίσει το κεφάλι όταν η MIA ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο κατά τη διάρκεια της περφόρμανς. Το κανάλι NBC πανικοβλήθηκε γιατί το είδαν όλα αυτά τα εκατομμύρια των θεατών χωρίς να σκεφτούν πως κάτι τύπους σαν κι εμάς δε μας ενόχλησε καθόλου και ίσα ίσα που ταίριαζε στην όλη υπερπαραγωγή-αμερικανιά.

Το NBC έστειλε ένα κείμενο στο Hollywood Reporter στο οποίο απολογείται για την χειρονομία της τραγουδίστριας και πως δεν πρόλαβαν να μην το δείξουν. "Το σύστημα μας καθυστέρησε να παρατηρήσει την άπρεπη κίνηση και ζητάμε συγνώμη από τους θεατές. Ήταν μια αποτυχία του NBC και η συγκεκριμένη χειρονομία ήταν εντελώς ακατάλληλη και απογοητευτική" αναφέρει και δεν υπάρχει καμία αντίδραση ακόμα από τη μεριά της M.I.A.Προς το παρόν δες παραπάνω το καινούριο της βίντεο κλιπ για το κομμάτι Bad Girls σε σκηνοθεσία φυσικά του τρομερού Romain Gavras. Εκεί δε γράφουν αν οδηγάς χωρίς ζώνη.

Κ.Π

*UPDATE: όπως λέει η δημοσίευση του TMZ η MIA υπέγραψε συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να πληρώσει εκείνη το πρόστιμο που θα επιβάλει το Federal Communications Commission για την χειρονομία της. Έτσι για το τρίβια, όταν είχε συμβεί το περιστατικό με το στήθος της Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) το CBS έπρεπε να πληρώσει 550.000 δολάρια τα οποία δε δόθηκαν μετά από δίκες που έγιναν.