Με ποιον προκλητικό ράπερ θα συνεργαστεί ο Κάνιε Γουέστ;

14.02.2012
Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) μπορεί να πήρε όλα τα χιπχοπάδικα χρυσά γραμμόφωνα στα 54α Grammy και να έχει κάνει κουμπαριά που μεταφράζεται σε πολλά κιλά χρυσού αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κι από τους καλύτερους ράπερ. Όπως είπαμε και σε μάι μεταgrammy συζήτηση κανείς δεν αμφισβητεί την εξυπνάδα του σαν παραγωγός και το τρομερό ταλέντο του να μαζεύει τους πάντες

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) μπορεί να πήρε όλα τα χιπχοπάδικα χρυσά γραμμόφωνα στα 54α Grammy και να έχει κάνει κουμπαριά που μεταφράζεται σε πολλά κιλά χρυσού αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κι από τους καλύτερους ράπερ. Όπως είπαμε και σε μάι μεταgrammy συζήτηση κανείς δεν αμφισβητεί την εξυπνάδα του σαν παραγωγός και το τρομερό ταλέντο του να μαζεύει τους πάντες για να πειραματίζεται μουσικά με το αποτέλεσμα να βγάζει επιτυχία αλλά έχει χάσει λίγο την έννοια του μουσικού είδους που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.

Επειδή όλα τα σωστά buzz ξεκινάνε από το twitter έτσι κι ο προκλητικός (και εννοείται ταλαντούχος) Tyler the Creator από την αγέλη των Odd Future πόσταρε κάποιες webcam φωτογραφίες με τον Κάνιε υπονοώντας πως οι φήμες που διατυμπάνιζαν ότι αυτοί οι δύο ετοιμάζουν συνεργασία είναι αληθινές. Επίσης ένας άλλος φακός τσάκωσε τον Γουέστ και με το next best thing του χιπ χοπ Φρανκ Όσιαν (Frank Ocean), ο οποίος θα είναι στο επόμενο compilation της G.O.O.D, να βρίσκονται στο στούντιο και να παίζουν μουσική. Κάτι που σημαίνει πως όταν όλα αυτά που ετοιμάζει μ αυτούς τους δύο το κρασάρισμα των σέρβερ είναι σίγουρο.

Κ.Π