Ακούστε ακυκλοφόρητο κομμάτι της Γουίτνεϊ!

14.02.2012
Όπως συμβαίνει πάντα με τους θανάτους μεγάλων μουσικών μορφών όπως η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) ακούγονται διάφορα σενάρια για τις αιτίες που τους αφαίρεσαν τη ζωή αλλά μέχρι να βγει η νεκροψία δε μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτα. Αυτό που λένε πως ισχύει προς το παρόν είναι πως βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου έμενε τις

..Δηλαδή ακυκλοφόρητη version κομματιού της. Όπως συμβαίνει πάντα με τους θανάτους μεγάλων μουσικών μορφών όπως η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) ακούγονται διάφορα σενάρια για τις αιτίες που τους αφαίρεσαν τη ζωή αλλά μέχρι να βγει η νεκροψία δε μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτα. Αυτό που λένε πως ισχύει προς το παρόν είναι πως βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου έμενε τις τελευταίες μέρες λόγω των βραβείων Γκράμι (Grammy) και θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση με τα αποτελέσματα σε έξι εβδομάδες.

Ανάμεσα στα πολλά αφιερώματα που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες για τη Χιούστον και το overdose από το "I will always love you" είναι κι ένα πολύ γνωστό κομμάτι της αλλά σε α καπέλα εκδοχή θυμίζοντας μας ακόμα μια φορά το μέγεθος της φωνής της. Πρόκειται για την επιτυχία της "How will I know" ξεγυμνωμένο τελείως από την 80’s σάλτσα και τον ποπάδικο groovy ρυθμό και μένοντας μόνο με τους όχι και τόσο χαρούμενους στίχους. Πέντε αστέρια είναι λίγα..

Κ.Π