Επίθεση θαλάσσιου λέοντα δέχτηκε η Σακίρα!

15.02.2012
Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε η σέξι σταρ, όταν δέχτηκε επίθεση θαλάσσιου λέοντα, ο οποίος παρεξήγησε το κινητό της για... ψάρι!

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε η σέξι σταρ, όταν δέχτηκε επίθεση θαλάσσιου λέοντα, ο οποίος παρεξήγησε το κινητό της για… ψάρι!

Πιο συγκεκριμένα, η Σακίρα (Shakira) προσπαθούσε να φωτογραφίσει το ζώο με το κινητό της ενώ στεκόταν στα βράχια κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής εκδρομής με τουριστικό γκρουπ, στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, στη Νότιο Αφρική.

Η 35χρονη τραγουδίστρια έγραψε στο Facebook ότι οφείλει τη ζωή της στην παρέμβαση του αδελφού της, Τόνι (Tony) ο οποίος πήδηξε μπροστά της και τη βοήθησε να απομακρυνθεί, γλιτώνοντας μόνο με μια απλή εκδορά στο χέρι.

Το όλο περιστατικό περιγράφει η ίδια με κείμενο και φωτογραφίες που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα και έχει τίτλο "Ειδικό Ρεπορτάζ: Επίθεση από Θαλάσσιο Λιοντάρι".

"Ξαφνικά, ένα από αυτά πήδηξε έξω από το νερό τόσο γρήγορα και αιφνιδιαστικά, περίπου στα τριάντα εκατοστά από μένα, με κοίταξε στα μάτια, γρύλισε με οργή και προσπάθησε να με δαγκώσει.

Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν κι εγώ μαζί. Είχα παραλύσει από φόβο και δεν μπορούσα να κουνηθώ, απλά το κοιτούσα κι εγώ στα μάτια, ενώ ο αδελφός μου, ο "σούπερ Τόνι" έκανε ένα άλμα προς το μέρος μου και κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή, τραβώντας με μακριά από το κτήνος", γράφει και συνεχίζει:

"Και οι δυο μας γρατζουνίσαμε χέρια και πόδια στους βράχους, ενώ προσπαθούσαμε να προστατευτούμε. Πιστεύω ότι παρεξήγησε τη γυαλιστερή αντανάκλαση του κινητού μου με το οποίο πήρα αυτές τις φωτογραφίες, για κάποιο είδος ψαριού. Πιθανώς να νόμιζε ότι το προκαλούσα με κάποια τροφή και προσπάθησε να την αρπάξει".

Η κολομβιανή καλλονή που βγαίνει με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ (Gerad Pique), στη συνέχεια επισκέφτηκε τους πιγκουίνους και ανάρτησε μια φωτογραφία της, όπου φοράει ένα χρωματιστό καφτάνι πλαισιωμένη από τα όμορφα ζώα.

Νωρίτερα, είχε πει: "Πωπω! Είναι αστείο ότι μόλις πριν μισή ώρα παραπονιόμουν στον ξεναγό μας, τον Άντριου, ότι δεν θα δω ποτέ άγρια ζώα σε ταξίδι περιπέτειας. Ε, λοιπόν, δεν μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο πλέον! Τώρα πάω να δω τους πιγκουίνους! Ελπίζω να είναι λίγο πιο φιλικοί!".

Η Σακίρα δημοσίευσε επίσης στο Twitter και μερικές άλλες φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες είναι κι ένας μπαμπουίνος που κάθεται στο αυτοκίνητο της για την οποία σχολίασε, "το ζωικό βασίλειο έχει επαναστατήσει σήμερα"!

Ακόμη δεν έχει ηρεμήσει από τις τιμητικές διακρίσεις που δέχτηκε τον περασμένο μήνα για την προσφορά της στη μουσική, καθώς έγινε μέλος τους Τάγματος των Ιπποτών της Γαλλίας και βραβεύτηκε με το NJR των Καννών (ετήσιο θεσμό του ραδιοφωνικού σταθμού NJR σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο TF-1).

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρασημοφόρησης της από τον γάλλο υπουργό Πολιτισμού, Φρεντερίκ Μιτεράν (Fraderic Mitterand), εκείνος έσκυψε λίγο περισσότερη ώρα απ' όσο χρειαζόταν για να "τακτοποιήσει" στη θέση της το παράσημο και την τιμητική κορδέλα στο στήθος της.
Ως Ιππότης του Τάγματος των Γραμμάτων και των Τεχνών, η Σακίρα πήρε την κατάσταση με χιούμορ, ενώ οι γονείς της, Νίντια και Γουίλιαμ παρακολουθούσαν γεμάτοι καμάρι.