Αποσύρεται από τη μουσική η Αντέλ;

15.02.2012
Μέτρησε πόσες φορές έχεις αναφέρει τα όνομα της αυτές τις μέρες και θα παρατηρήσεις ότι σου έχει μονοπωλήσει τις μουσικές συζητήσεις. Εντάξει μαζί με τη Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) μόνο στην περίπτωση της ισχύει το «από χείλια φωνάρα». Η εξάστερη Αντέλ (Adele) που σκόραρε στα δίχτυα των Grammy με την ευκολία των μεγάλων μπαλαδώρων όταν φτάνουν μπροστά στο τέρμα με δέκα

Μέτρησε πόσες φορές έχεις αναφέρει τα όνομα της αυτές τις μέρες και θα παρατηρήσεις ότι σου έχει μονοπωλήσει τις μουσικές συζητήσεις. Εντάξει μαζί με τη Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) μόνο στην περίπτωση της ισχύει το «από χείλια φωνάρα» και το προσκύνημα μετά την περοφρμανς του Rolling in the Deep στα Grammy δεν το βιώνει κανείς συχνά. Η εξάστερη Αντέλ (Adele) που σκόραρε στα δίχτυα των Grammy με την ευκολία των μεγάλων μπαλαδώρων όταν φτάνουν μπροστά στο τέρμα με δέκα επιθετικούς να του απειλούν, έκανε μια φανταστική φωτογράφηση από τους αγαπημένους μας μετρ της αισθητικής Mert and Marcus στη Vogue για το τεύχος Μαρτίου και απάντησε στην ανάκριση τους.

Για το διάλειμμα από τα στούντιο, την καινούρια σχέση, τα πρόσφατα προβλήματα με τη μουσική και άλλα αποδεικνύοντας γι άλλη μια φορά πόσο χιούμορ έχει και πόσο ακομπλεξάριστη είναι μέσα σ’ ένα αδηφάγο σύστημα fit κλωνοποίησης…"Θ’ αποσυρθώ για τέσσερα με πέντε χρόνια (‘I’m fucking off για την ακρίβεια) από τη μουσική. Αν δουλεύω συνέχεια, η σχέση μου αποτυγχάνει. Έτσι θα έχω χρόνιο να γράψω έναν χαρούμενο δίσκο , να ερωτευτώ και να είμαι ευτυχισμένη. Μετά δεν ξέρω τι θα κάνω…μπορεί να παντρευτώ, να κάνω παιδιά, να φυτέψω παρτέρια." αναφέρει για τη μετά Grammy εποχή.

Και με τη φωνή τι συνέβη; "Τραγουδάω από τότε που ήμουν 15 η 16 και δεν είχα ποτέ προβλήματα με τη φωνή μου. Είχα κάτι μικρά θέματα με το λαιμό, κρυώματα αλλά τραγουδούσα. Όμως εκείνη την ημέρα στη συναυλία στο Παρίσι ένιωσα σαν κάποιος έριξε μια κουρτίνα μπροστά στις χορδές μου." κι όσο για το στυλ των ερμηνειών της στις συναυλίες ανέφερε πως δεν σκέφτεται ποτέ τόσο πολύ το show και πως δε θέλει να ερμηνεύει με το σώμα της γιατί νιώθει άβολα να παρουσιάζει τη μουσική της μ αυτό τον τρόπο. Προς το παρόν μέχρι την απόσυρση της το επόεμνο σινγκλ της θα είναι το "Rumour has it" May the force be with her.

Κ.Π