Έρευνα για φόνο ζητούν οι συγγενείς της Χιούστον

07.03.2012
Παρόλο που η δολοφονική επίθεση στη 48χρονη ερμηνεύτρια απορρίφθηκε ως αιτία για το θάνατο της τον Φεβρουαριο, η απόφαση αυτή δε φαίνεται να βρήκε τους πάντες ικανοποιημενους!

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις θέλουν τις Αρχές να έχουν δεχτεί δεκάδες τηλεφωνήματα και email ζητώντας να ερευνηθεί περαιτέρω ο θάνατος της Χιούστον.

Πολύς κόσμος πήρε τηλέφωνο και ισχυρίστηκε οτι η Γουιτνεϊ δολοφονήθηκε. Κάποιος μάλιστα, λέγεται ότι έχει και στοιχεία για να στηρίξει τη θεωρία του. Οι φήμες θέλουν τους συγγενείς να έχουν κάνει τις κλήσεις αλλά οι Αρχές δεν έχουν επαρκή στοιχεία για να στηρίξουν κάτι τέτοιο.

Η πρώην κουνιάδα της σταρ, Λεολα Μπράουν (Leolah Brown) δήλωσε στο Access Hollywood: "Εγώ πιστέυω ότι ο θάνατος της δεν ήταν τυχαίος", ενώ την ίδια στιγμή άλλη πηγή αναφέρει στο E! News ότι τίποτα ύποπτο δεν υπάρχει που να συνδέει το θάνατό της με τους γιατρούς ή τους συνεργάτες της και αναφέρεται ότι η Γουίτνεϊ δεν είχε σημάδια στο σώμα της, ούτε κάτι που να υποδηλώνει οτι πάλεψε για τη ζωή της.

Εν τω μεταξύ η αιτία του θανάτου της Γουίτνεϊ δεν έχε ακόμη επισημα ανακοινωθεί, καθώς αναμένονται τα αποτέλεσματα των τοξικολογικών εξετάσεων μέσα στις επόμενες μέρες, με την ελπίδα ότι θα ρίξουν φως στο θέμα.

Η αδελφή του Μπόμπι, είπε ακόμη ότι προς το παρόν η νεαρή Μπόμπι Κριστίνα καλό είναι να μην εμπιστεύεται κανέναν αυτόν τον καιρό.

Η ίδια η Μπόμπι Κριστίνα από την άλλη έδωσε μία πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Οπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey), σε μία εκπομπη που θα μεταδοθεί στις 11 Μαρτίου. Aπό τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο τρέιλερ είδαμε τη μικρή να κλαίει στη αγκαλιά της παρουσιάστριας.

Στο πλατό εμφανίζεται και η αδελφή και μάνατζερ της εκλιπούσας τραγουδίστριας, Πατρίσια Χιούστον (Patricia Houstοn), καθώς και ο αδερφός της Γκάρι (Gary Houston).

Ε.Σ.