Η Ριάνα σφάζεται με το κορίτσι του Μπράουν!

08.03.2012
Η μουσική βιομηχανία απέκτησε τους δικούς της Μπραντ Πιτ κι Αντζελίνα Τζολι..

Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) τις τελευταίες μέρες είναι απλά θεατής των online τσακωμών των νυν και πρώην κοριτσιών του μέχρι να βγουν όλοι μαζί να πουν πως όλο αυτό ήταν μια πλάκα.

Όπως θα θυμάσαι, η Ριάνα (Rihanna) και ο Κρις ηχογράφησαν μαζί ένα remix του Birthday Cake για τα γενέθλια της, εκείνη έκανε φωνητικά στο κομμάτι του, Turn up the music, το οποίο έχει δολοφονικές ομοιότητες με το δικό της, "We found Love" ενώ οι δυο τους συναντήθηκαν και στα Brit.

Εκείνες τις μέρες επικρατούσε ένας πανικός στα δίκτυα του Twitter και του Facebook, με τους φανς τους να ποστάρουν πως αυτοί οι δύο τα ξαναβρήκαν μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό που είχε υποστεί η Ριάνα από τον τότε σύντροφο της Μπράουν.

Τέλος πάντων και οι δύο διέψευσαν πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και τώρα έχει αρχίσει μία ανεξήγητη κόντρα μεταξύ εκείνης και της κοπέλας του πρώην της, Karrueche Tran (Καρουέτσε Τραν), που θα ζήλευαν τα δικά μας μεσημεριανά.

H 24χρονη ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος δημοσίευσε μία φωτογραφία με ένα σακουλάκι ρύζι, γυαλιά ηλίου και χρυσα σκουλαρίκια τριγύρω, με τηn αργκώ λεζάντα "'Ima a make u my b****"(ήτοι, σε ελεύθερη μετάφραση 'θα σε κάνω πουτ*ν* μου') αναφερόμενη εννοείται στην Τραν.

Το μοντέλο από το Βιετνάμ απάντησε -εννοείται- στο Twitter με την ατάκα «Ριάνα κράτησε μου λίγο ρύζι να μην πεινάσω» και αργότερα στο Facebook έγραψε το πιο φαρμακερό απ όλα « Είναι η Ατζελίνα κι εσύ είσαι η Τζέν. Έλα να δεις που είναι ο Μπραντ» υπονοώντας φυσικά την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).

Βέβαια η ίδια η Καρουέτσε αρνήθηκε πως είναι δικές της δηλώσεις, αφού δεν έχει καν σελίδα στο Facebook και η Ριάνα τιτίβισε μ' έναν στίχο από το τραγούδι Quiet Storm της Lil Kim και του Mob Deep "I’m a leader, yall on some followin s***. coming in dis game on some modelling s***"... Ναι, τα μπιπ που ακούς είναι για τις παραπάνω λέξεις.

Κ.Π