Οι λεπτομέρειες της διαθήκης της Γουίτνεϊ Χιούστον

08.03.2012
Εκτός από τα αναμενόμενα, η διαθήκη της 48χρονης ερμηνεύτριας επεφύλαξε στην οικογένεια της και κάποιες μικρές εκπλήξεις...

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) που πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου από αδιευκρίνιστα ακόμη αίτια, αφήνει όλα της τα υπάρχοντα, τα κοσμήματα, τα ρούχα, την ακίνητη περιουσία και τα αυτοκίνητα της στη μοναχοκόρη της, Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina).

Τα χρήματα της όμως θα κλειδωθούν σε ένα λογαριασμό μέχρι η νεαρή να κλείσει τα 21. Τότε η Μπόμπι θα πάρει ένα μέρος τους, το υπόλοιπο στα 25, και το τελευταίο μέρος όταν κλείσει τα 30.

Η Γουίτνεϊ θέτει τη μητέρα της, Σίσσυ υπεύθυνη για να εφαρμοστεί σωστά η διαθήκη.

Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι η παράγραφος που αναφέρει ότι αν η Μπόμπι Κριστίνα πέθαινε πριν τη μητέρα της, τότε η περιουσία θα μοιραζόταν ισόποσα ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας και τον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown).

Το ζευγάρι χώρισε το 2007 μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου, αλλά οι σχέσεις τους είχαν βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό. Λίγες μέρες μάλιστα πριν το θάνατο της μεγάλης σταρ, έτρωγαν όλοι μαζί και συζητούσαν για το επαγγελματικό μέλλον της κόρης τους.

Η διαθήκη είναι υπογεγραμμένη στις 3 Φεβρουαρίου 1993, ένα μήνα δηλαδή νωρίτερα από τότε που γεννήθηκε η Μπόμπι Κριστινα, με μία τροποποίηση στις 14 Απριλιου 2000.

Ε.Σ.