Γιατί έχει φρικάρει η Lady Gaga;

08.03.2012
Παρότι έκανε ρεκόρ οπαδών στο Twitter, η 25χρονη Mother Monster φοβάται τον τηλεοπτικό εαυτό της..

Η Lady Gaga μπορεί να έχει εξαφανιστεί από τα εγκόσμια της σόουμπιζ και να απορούν όλοι για τη στρατηγική της, αλλά η ομάδα της φρόντισε να πετύχει το ρεκόρ με τους περισσότερους Twitter ακόλουθους φτάνοντας το νούμερο των 20 εκατομμυρίων.

Κάτι που σημαίνει πως άφησε πίσω της τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) -o οποίος πρόσφατα απέκτησε το δικό του κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο της Μαντάμ Τισσώ- να μετράει 1.8 εκατομμύρια followers, την Κέιτι Πέρι (Katy Perry ) 15.75, τη Σακίρα (Shakira) 14.56 εκατομμύρια και τη Ριάνα (Rihanna) 14.49 εκατομμύρια.

Εκτός από την περιοδεία με τις 450 συναυλίες η 25χρονη περφόρμερ/ icon/ τραγουδίστρια/ στιχουργός/ τα πάντα που μπορείς να φανταστείς σ’ ένα, έχει πάθει κρίση πανικού με την τηλεοπτική βιογραφία «Fame Monster: The Lady Gaga Story» που ετοιμάζουν για εκείνη στο κανάλι Lifetime.

Πέρσι το καλοκαίρι είχε πάθει εμμονή με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της κινηματογραφικής ταινίας για την Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) και τώρα που έρχεται η περιπετειώδης ζωή της στα καρέ της μικρής οθόνης με σεναριογράφο τον Νόρμαν Σνάιντερ (Norman Snider), έχει πολλές αμφιβολίες.

"Ανησυχεί πολύ στη σκέψη πως η ζωή της θα εκτεθεί στην τηλεόραση και δε θέλει να βγει γιατί θα δείχνει σαν μία περσόνα ανασφαλής και αδύναμη. Εκείνη θέλει να δει το εαυτό της δυναμικό και με δυνατή προσωπικότητα», ανέφερε κάποιος από την παραγωγή".

Αυτή την περίοδο συζητάνε μήπως μεταφερθούν τα δικαιώματα της ταινίας σε άλλο κανάλι και προσπαθούν να έρθουν σε συμβιβασμό με τις επιθυμίες της Gaga. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις δε θα βρεθεί άκρη σύντομα.

Κ.Π