Η Κάρτνεϊ Λαβ "τα 'χωσε" στα Muppets!

14.03.2012
Την έβαψε ο Κέρμιτ και τ' άλλα παιδιά.

Μια από τις εικόνες που έχουμε στο μυαλό μας για την Κάρτνεϊ Λαβ (Courtney Love) είναι εκείνη να ξυπνάει και πριν πιει καφέ να ψάχνει στο google και στο youtube ποιος έχει πει κάτι για τον Kurt Cobain (Κερτ Κομπέιν) ή ποιοι έχουν τραγουδήσει κομμάτια του χωρίς την πολύτιμη άδεια της.

Ένα καινούριο επεισόδιο της γνωστής εμμονής της με τους Nirvana αφορά τον Κέρμιτ, τη Μις Πίγκι και τα υπόλοιπα Muppets τα οποία στο soundtrack της πρώτης κινηματογραφικής τους ταινίας "The Muppets" τραγούδησαν το" Smells like teen spirit".

Η Λαβ με το που το άκουσε αμέσως κίνησε τις διαδικασίες για μηνύσεις γιατί δεν της ζήτησε την άδεια κανείς από τους συντελεστές αλλά δεν σκέφτηκε ότι έχει πουλήσει τα δικαιώματα των κομματιών της μπάντας στην Primary Wave. Η εν λόγω εταιρία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα όλου του καταλόγου των Nirvana, κι έδωσε την άδεια για τη χρησιμοποίηση του τραγουδιού στην ταινία οπότε η χήρα του Κερτ δε μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως.

Επίσης το πρώην βασικό μέλος των Nirvana, Ντέιβ Γκρολ (Dave Grohl) έκανε και cameo εμφάνιση στο φιλμ, κάτι που πιθανό να την εξόργισε και λίγο . Παρ’ όλα αυτά η Κάρτνει όπως και η κόρη της Φράνσις Μπιν (Frances Bean)-με την οποία δεν τα πάνε καθόλου καλά -θα πάρουν κάποια λεφτά από τα κέρδη των τραγουδιών του καταλόγου που αναφέραμε πριν.

Κ.Π