Η Τουλίζα Κοντοσταύλος δοκιμάστρια δονητών;

15.03.2012
Οταν ένας δονητής άρχισε να λειτουργεί μέσα στην τσάντα της την ώρα που περνούσε τον έλεγχο στο αεροδρόμιο, η κριτής του X Factor, ένιωσε άσχημα αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι το περιστατικό θα γινόταν η ευκαιρία για μια καινούργια καριέρα...

Oι τελωνειακοί στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι είδαν την τσάντα της Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) να δονείται πριν λιγες μέρες και ως αποτέλεσμα της ζήτησαν να απενεργοποιήσει το δονητή της.

Η ίδια μοιράστηκε το γεγονός στο Twitter με τους 1.6 εκ. followers γράφοντας ότι ειχε ένα από τα πιο αμήχανα λεπτά της ζωής της, όταν της επεσήμαναν το γεγονός οι αρμόδιοι.

Και μετά συνέχισε με δεύτερο μήνυμα, λέγοντας "μερικοί άνθρωποι στη χρονογραμμή μου ειναι πολύ βαρετοί! Για όνομα του Θεού, ζήστε λίγο"!

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, διαδικτυακή εταιρεία παιχνιδιών ερωτικής απόλαυσης προσέφερε στην Τουλίζα 200.000 λίρες για να διαφημίσει τα προϊόντα της.

Μ' αυτή την αφορμή, η Νατ Γκάρβεϊ (Nat Garvey) που είναι η ειδήμων του επαγγέλματος, καθώς η δουλειά της είναι να δοκιμάζει ερωτικά εξαρτήματα, δήλωσε ότι έχει τεστάρει πάνω από 1.000 παιχνιδια σεξ, αξεσουάρ, εξαρτήματα και εσώρουχα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία Passion.

Η Γκάρβεϊ βοηθάει την εν λόγω εταιρεία να επιλέξει τα προϊόντα της εδώ και δύο χρόνια, έχοντας υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο 25.000 λιρών.

"Δεν είμαι εθισμένη στο σεξ. Εκπροσωπώ τα κανονικά κορίτσια που σαν κι μένα έχουν ανάγκη από όλα αυτά", είπε στην εφημερίδα Sun:

"Τέσσερα εκατομμύρια ανάλογα προϊόντα πωλούνται κάθε χρόνο στη Βρετανία -πάνω από τα μισά από την αλυσίδα καταστημάτων Ann Summers- και οι πωλήσεις αυξάνονται. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου ξέρουν με τι ασχολούμαι και μάλιστα οι φίλοι μου λένε ότι έχω την καλύτερη δουλειά του κόσμου!"

Όπως είναι λογικό, η Νατ δουλεύει από το σπίτι... Κάθε βδομάδα παραλαμβάνει ένα νέο κουτι για δοκιμή: "Eχω δοκιμάσει τα πάντα! Μερικα ήταν ωραία και μερικά καθόλου! Σίγουρα όμως το επάγγελμά μου είναι διαφορετικό και ικανοποιεί τις ανάγκες μου. Δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο!" παραδέχτηκε.

Λέτε να δούμε και την Τουλίζα να κάνει... ερωτικά test-drive;

Ε.Σ.