Το πιο άχρηστο βιβλίο γραμμένο από σελέμπριτι!

15.03.2012
Στην κορυφή της λίστας των πιο αποτυχημένων βιβλίων που έχουν ποτέ δημοσιεύσει σελέμπριτι είναι το βιβλίο της 25χρονη Αμερικανίδας Τζένιφερ Φάρλεϊ (Jennifer «Jenni» Farley) γνωστής ως «J Woww» με χαρακτηριστικό τίτλο «The Rules According to JWOWW: Shore-Tested Secrets On Landing A Mint Guy, Staying Fresh»

Στην κορυφή της λίστας των πιο αποτυχημένων βιβλίων που έχουν ποτέ δημοσιεύσει σελέμπριτι είναι το βιβλίο της Αμερικανίδας Τζένιφερ Φάρλεϊ (Jennifer «Jenni» Farley) γνωστής ως «J Woww» με χαρακτηριστικό τίτλο «The Rules According to JWOWW: Shore-Tested Secrets On Landing A Mint Guy, Staying Fresh».

Το βιβλίο περιλαμβάνει όλα τα μυστικά της μακράς πορείας της 25χρονης (!) τηλεπερσόνας και παίκτριας σε ριάλιτι του MTV στο χώρο του θεάματος. Πώς να πετύχεις, πώς να βρεις τον άντρα τον σωστό, πώς να εκμηδενίσεις κάθε ανταγωνίστρια στην καρδιά του και τέτοια λοιπά χρήσιμα σε περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης...

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία επιτυχία της προικισμένης σωματικώς Τζένιφερ είναι η φωτογράφησή της για το πρώτο τεύχος του 2011 του αντρικού περιοδικού «Maxim», στο πλαίσιο της οποίας αναποδογύρισε ένα ολόκληρο Λούνα Παρκ.

Η Φάρλεϊ έκανε πλαστική στήθους ως δώρο στον εαυτό της όταν έκλεισε τα 21, και πρόσφατα λάνσαρε τη δική της σειρά μπικίνι σε συνεργασία με την εταιρεία Perfect Bikini Tan.