Μ.Ι.Α εναντίον CNN!

16.03.2012
Με το CNN τα έβαλε η 37χρονη τραγουδίστρια μετά από έναν προσβλητικό χαρακτηρισμό για το άτομο της.

Tο twitter έχει γίνει η επίσημη αρένα μαχών απ όλους τους χώρους και μπορείς να κάθεσαι στην κερκίδα ανεβοκατεβάζοντας τον αντίχειρα και κάνοντας και παίζοντας το παιχνίδι των mentions παίρνοντας το μέρος του ενός και του άλλου. Όταν πρόκειται για μία από τις πιο μάχιμες μουσικούς κι επαναστάτρια χωρίς τίποτα ψεύτικο πάνω της τότε μάλλον αξίζει να παρακολουθήσεις τι συνέβη ακόμα κι αν έχει άδικο.

Ένα από τα πιο έντονα περιστατικά που έγιναν είναι και η διαμάχη της Μ.Ι.Α με τον δημοσιογράφο του CNN, Άντερσον Κούπερ (Anderson Cooper) γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο τελευταίος την χαρακτήρισε τρομοκράτη και "Lady Tami Tige"» σ’ ένα κείμενο στο blog του. Ακολούθησε μια ολόκληρη συχήτηση μεταξύ τους με τον Άντερσον να προσπαθεί να την πείσει πως τον έχει παρεξηγήσει και ότι δεν εννοούσε κάτι τόσο βαρύ.

"Κάποιος πρέπει να δείξει στον Κούπερ αυτό το φιλμ για να καταλάβει τι συμβαίνει όταν αξιοσέβαστοι δημοσιογράφοι κάνουν λαθη" έγραψε η 37χρονη τραγουδίστρια αναφερόμενη στο ντοκιμαντέρ Killing Fields με την επίθεση του στρατό της Sri Lanka στην τρομοκρατική οργάνωση Tamil Tigers. Εκείνος της απάντησε πως δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοεί και ότι την υπερασπίστηκε όταν έδειξε το μεσαίο δάχτυλο της στο Super Bowl.

Ύστερα από μία σειρά τιτιβισμάτων (δες στη φωτογραφία παρακάτω) το συμπέρασμα πως το κείμενο απ όπου ξεκίνησαν όλη αυτή η κουβέντα δεν είχε γραφτεί από εκείνον, οι τόνοι άρχισαν να κατεβαίνουν.

"Συνδεόμαστε με πολλά άρθρα με διαφορετικές απόψεις και σου δώσαμε την ευκαρία ν απαντήσεις. Καταλαβαίνω την αναστάτωση σου όταν κάποιος γράφει αναληθή πράγματα για σένα και χαίρομαι που απάντησες. Ο άγριος πόλεμος στη Σρι Λάνκα δεν έγινε γνωστός στην Αμερική και ξέρω ότι είναι πολύ άσχημο." έγραψε ο δημοσιογράφος για να βάλει ένα τέλος στην όλη παρεξήγηση και η ΜΙΑ τον προέτρεψε γι άλλη μια φορά να δει την ταινία που ανέφερε πιο πάνω. Κι έτσι έληξε ευτυχώς χωρίς απώλειες η ιστορία.

Κ.Π