Ριάνα:"Ο Μπράουν ειναι ο πιο καυτός rnb καλλιτέχνης"

16.03.2012
Η Ριάνα διαχωρίσει επαγγελματικά και προσωπικά αλλά προκαλεί ξανά.

Η Ριάνα (Rihanna) κάτι έχει πάθει το τελευταίο διάστημα και δε μπορεί να την ψυχολογήσει κανείς μ' αυτά που κάνει. Μία ανεβάζει φωτογραφίες της στο κρεβάτι και γράφει ότι περιμένει το καινούριο "rude boy” να έρθει να της κάνει παρέα, αλλάζει γι’ άλλη μια φορά το χρώμα των μαλλιών της (την Κέιτι Πέρι δε θα τη φτάσει ποτέ) και ποζάρει χωρίς μπλούζα με μία ξανθιά περούκα στο χέρι και τσακώνεται δημοσίως με τη νυν κοπέλα του Κρις Μπράουν (Chris Brown).

Η 24χρονη τραγουδίστρια είχε προκαλέσει έναν ιντερνετικό παροξυσμό στο tiwtter όταν πόσταρε τη συνεργασία της με τον πρώην κι έκανε πολύ κόσμο ν απορήσει αν τον έχει συγχωρήσει μετά τον περιβόητο ξυλοδαρμό της.

Τώρα η νέα δήλωση της στη συνέντευξη της στη ραδιοφωνική εκπομπή On Air αφορά πάλι εκείνον και θεωρεί πως τα remix που έκαναν ο ένας στον άλλον για τα Birthday Cake και Turn uo the music ήταν κάτι αθώο και καθαρά επαγγελματικό.

«Ο Κρις είναι ο πιο καυτός rnb καλλιτέχνης αυτή τη στιγμή. Ανεξάρτητα απ ότι έχει συμβεί, σαν μουσικός, τον ήθελα στο κομμάτι κι εκείνος για να το ανταποδώσει με ρώτησε αν ήθελα να συμμετέχω σ’ ένα δικό του τραγούδι. Κάναμε δύο δίσκους. Έναν για τους φανς μου κι έναν για τους δικούς του κι έτσι θέλαμε κατά κάποιο τρόπο να έρθουν κοντά. Είναι απλά μουσική και είναι αθώο» είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα.

K.Π