Στη Φρανκφούρτη τα 2012 MTV EUROPE MUSIC AWARDS

16.03.2012
Το MTV ανακοίνωσε ότι η Φρανκφούρτη θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τα 2012 MTV EUROPE MUSIC AWARDS, το παγκόσμιο show απονομής βραβείων του MTV που γιορτάζει την καλύτερη μουσική της χρονιάς σε κάθε είδος και από κάθε γωνιά του κόσμου.

Με τους καλύτερους καλλιτέχνες του σήμερα και με διεθνείς superstars, τα 2012 MTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά από το ιστορικό Festhalle της Φρανκφούρτης, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, προσεγγίζοντας τους fans παγκοσμίως, μέσα από τις πολλαπλές πλατφόρμες του MTV. Μετά από το περσινό show του Belfast, που έσπασε όλα τα ρεκόρ, τα MTV EMA επιστρέφουν στη Φρανκφούρτη για δεύτερη φορά στην ιστορία του franchise (το show έλαβε χώρα εκεί το 2001).

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στη Φρανκφούρτη για να παρουσιάσουμε για άλλη μια φορά τα MTV EMA από μια τόσο ζωντανή και δυναμική πόλη», δήλωσε ο Bob Bakish, πρόεδρος και CEO, της Viacom International Media Networks (VIMN). «Τα MTV EMA είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της μουσικής στον πλανήτη και αναδεικνύει ταλέντα από τις Η.Π.Α., την Ευρώπη, την Ασία και παντού. Το φετινό show στη Φρανκφούρτη αναμφισβήτητα θα συνεχίσει την παράδοση των EMA να αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου μέσα από αξέχαστες εμφανίσεις και από στιγμές που κόβουν την ανάσα».

Ο Dave Sibley, Executive Vice President της Be Viacom (διεθνές in-house group της Viacom για θέματα branding), σχολίασε «Η συνεργασία με τη Replay για δεύτερη συνεχόμενη φορά αποδεικνύει τον άρρηκτο δεσμό των MTV EMA με το παγκόσμιο νεανικό κοινό, το κύρος και την απόλυτη δύναμη του brand. Τα 2012 MTV EMA παρέχουν στην Replay και στα Renaissance Hotels το απόλυτο μέσο για να προσεγγίσουν τους νέους με ένα στοχευμένο και ισχυρό τρόπο».

Ο Dan Ligtvoet, Executive Vice President & Managing Director, της VIMN Northern Europe, πρόσθεσε: «Είναι τεράστια τιμή που θα φιλοξενήσουμε τα MTV EMA στη Γερμανία. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας με την πόλη της Φρανκφούρτης και είμαστε περήφανοι που το show θα στηθεί στο Festhalle, το οποίο πλέον κατέχει την αξιέπαινη διάκριση ως του μοναδικού χώρου όπου έχουν διεξαχθεί δύο φορές τα MTV EMA».

Η Δήμαρχος της Φρανκφούρτης Dr. Petra Roth δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που το MTV επέλεξε την Φρανκφούρτη ως την πόλη που θα φιλοξενήσει τα 2012 MTV EMA, ένα γεγονός που πραγματικά αντανακλά αυτό που μόνο το MTV είναι ικανό να κάνει: να διεξάγει παγκόσμια μουσικά events που προσελκύουν fans από παντού. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που η Φρανκφούρτη θα είναι για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής»!

«Το Festhalle είναι ένα εμβληματικό κτήριο στη Φρανκφούρτη, που θα λειτουργήσει σαν το ιδανικό σκηνικό γι’ αυτό το παγκόσμιο γεγονός», δήλωσε ο Wolfgang Marzin, President και Chief Executive Officer της Messe Frankfurt, στην οποία ανήκει το Festhalle.