Τι κάνουν Μπίμπερ και Λέβιν στο στούντιο;

19.03.2012
Ο 18χρονος τραγουδιστής θα καθυστερήσει επ αόριστον την κυκλοφορία του καινούριου του άλμπουμ για να φτιάξει μία καινούρια μπάντα καλύτερη κι από τους Beatles.

Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Ο ένας έχει μαζέψει εκατομμύρια ακόλουθους στο twitter και έχει τρελάνει όλους τους εφήβους της γειτονιάς σου που γράφουν τα όνομα του στις σχολικές τσάντες και τον ακούν τέρμα στα πάρτυ. Ο άλλος αρκεί απλά να βγάλει τη μπλούζα και να δείξει τα τατουάζ του και γίνεται black out στα κορίτσια που είναι στις μεγαλύτερες τάξεις απότ ις φαν του πρώτου.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) μπήκε στο στούντιο μαζί με τον ποπάδικο ζεν πρεμιέρ Άνταμ Λέβιν (Adam Levine) των Maroon 5 κι έβαλαν στην παρέα τους τον Κένι Χάμιλτον (Kenny Hamilton). Η συγκεκριμένη τριάδα ποστάρανε φωτογραφίες τους λέγοντας ότι συνεργάζονται για καινούρια κομμάτια και μετά ανέβασαν ένα βίντεο (δες το παραπάνω) όπου δηλώνουν πως θα καθυστερήσουν τις κυκλοφορίες των άλμπουμ τους

Ο λόγος είναι η δημιουργία ενός νέου supergroup με τ’ όνομα The Whirling Dervishes που θα είναι καλύτεροι από τους Beatles, θα έχουν στοιχεί από τους Monkees αλλά δεν ξέρουν καν τι σημαίνει το όνομα της. Όλο αυτό αποκάλυψαν τελικά ότι είναι μία φάρσα, οι ετοιμασίες του άλμπουμ του 18χρονου Μπίμπερ, Believer συνεχίζονται και τελειώνει τις ηχογραφήσεις για το πρώτο σινγκλ του Boyfriend για το οποίο λένε πως μοιάζει πολύ με κομμάτι του (σωστού) Τζάστιν με το επίθετο Τίμπερκλεικ.

Κ.Π