Φιλιά και χάδια στο κορμί της Λάνα Ντελ Ρέι!

19.03.2012
Μας έδωσε μια γεύση από το πολυαναμενόμενο βίντεο κλιπ της Blue Jeans νωρίτερα μέσα στη βδομάδα, όταν κυκλοφόρησε το εξώφυλλο για το δεύτερο σινγκλ της.

Τώρα η 25χρονη αποκαλύπτει περισσότερα, ποστάροντας δύο νέα καρέ από το βίντεο στο Twitter της.

Η συνήθως κομψή και σεμνή τραγουδίστρια εμφανίζεται με ένα ολόσωμο μαγιό, ενώ ένα μοντέλο με τατουάζ της χαϊδεύει το σώμα και της φιλάει το λαιμό, σε μία πισίνα με φοίνικες.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Ray) με ένα τσιγάρο στο χέρι κοιτάζει στα μάτια τον συμπρωταγωνιστή της..

Η νεαρή τραγουδίστρια πόσταρε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της, μόλις μία μέρα αφότου είχε δημοσιεύσει το νέο της εξώφυλλο με ένα μήνυμα που έλεγε "Το βίντεο έρχεται σύντομα", την περασμένη Πέμπτη.

Η Λάνα αναστάτωσε τη σόουμπιζ διαδικτυακά ένα χρόνο πριν με ένα home-video του ντεμπούτο single της με τίτλο Video Games, που έδειχνε εικόνες από παιδιά να κολυμπάνε και να κάνουν skateboard. Με αυτό, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 500.000 χτυπήματα και να κλείσει μία συμφωνία με την Interscope Records. Τον Οκτώβρη, η φήμη της εκτινάχθηκε με το βραβείο Next Big Thing στα Q Awards.

Το άλμπουμ της Born To Die είχε κάνει ντεμπούτο στα charts του Billboard στη δεύτερη θέση με πωλήσεις 77,000 αντιτύπων, παρόλο που αρχικά είχε χαρακτηριστει "βαρετό και ρηχό, χωρίς συναισθήματα" από μερικούς απο τους πιο σκληρούς κριτικούς".

Από τότε μέχρι σήμερα έγινε η αγαπημένη του κόσμου της μόδας, ενώ τον Μάρτη κόσμησε το εξώφυλλο του βρετανικού Vogue. Η συντάκτρια Αλεξάντρα Σούλμαν έγραψε στο εντιτόριαλ "Ειμαι μία από τις χιλιάδες κόσμου που έχουν γοητευτεί από την σαγηνευτική φωνή της Λάνα ντελ Ρέι" .

Η ερμηνεύτρια ανακηρύχθηκε μεταξύ άλλων και η έμπνευση για το τελευταίο μοντέλο της τσάντας Mulberry, που ονομάστηκε η Del Rey, και έκανε πρεμιέρα στις πασαρέλες σε πολλά χρώματα και φινιρίσματα.

Ο επίσημος λογαριασμός Mulberry στο Twitter έγραψε: "Ειμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την τελευταία μας τσάντα, την Del Rey, εμπνευσμένη από την αμερικανίδα τραγουδίστρια @LanaDelRey #TheDelRey".

E.Σ.