Ακούστε την 16χρονη Αντέλ!

19.03.2012
Κυκλοφόρησε βίντεο από τα σχολικά χρόνια της 23χρονης τραγουδίστριας!

Πολύ πριν γίνει διάσημη, μαζέψει αμέτρητα βραβεία, πετύχει τόσα ρεκόρ και πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα, η Αντέλ (Adele) τραγουδούσε στους τυχερούς συμμαθητές και φίλους της στο προαύλιο του Brit School for Performing Arts and Technology.

Από εκεί πέρασαν μουσικές μορφές που θα ήθελες πολύ να καθόσασταν στο ίδιο θρανίο και να κοροϊδεύατε τους καθηγητές , όπως η Τζέσι Τζέι (Jessie J), η Amy Winehouse( Έιμι Γουάινχαουζ) και η Κέιτ Νας (Kate Nash) και μόλις κυκλοφόρησε ένα βίντεο από εκείνη τη χρυσή εποχή και μπορείς να το δεις εδώ.

Η συμμαθήτρια της, Άλαν Ρόουζ (Allan Rose) έδωσε στη Sun ντοκουμέντα με τη 16χρονη Αντέλ να τραγουδάει με την κιθάρα της στις τάξεις και στην αυλή το "Daydreamer" το οποίο αργότερα έγινε το πρώτο σινγκλ του ντεμπούτου της άλμπουμ «19».

"Ήταν ξεκάθαρο ότι θα γινόταν σταρ. Μερικοί άνθρωποι είναι ένα βήμα παραπέρα από τους άλλους και η Αντέλ είναι μία απ αυτούς. Έχει μείνει προσγειωμένη. Στο σχολείο ήταν αστεία, εξωστρεφής και δημοφιλής κι όλοι είναι περήφανη που έκαναν παρέα μ’ ένα απίστευτο ταλέντο.» δήλωσε η Ρόουζ στην εφημερίδα.

Αυτή την περίοδο η 23χρονη τραγουδίστρια απολαμβάνει το καινούριο της ρεκόρ που λέει ότι ξεπέρασε τις πωλήσεις του άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον(Michael Jackson) «Bad» και το δικό της («21») έγινε το 8ο LP με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών στην Αγγλία. Επίσης είναι στο στούντιο για τις ετοιμασίες της συνέχειας του υπερπετυχημένου δίσκου της.

Κ.Π