Στο κρεβάτι με την Κέιτι Πέρι

19.03.2012
Η 27χρονη εκκεντρική και αγαπητή τραγουδίστρια φοβάται ότι μεταμορφώνεται στην 91 ετών γιαγιά της, αφού τρώει για πρωινό τα πιο φτηνά μπισκότα και μία μπανάνα!

Η τραγουδίστρια συζητούσε για την οικογένειά της σε μία συνέντευξη στο BBC radio το πρωί της Δευτέρας και δήλωσε ότι παρόλο που λατρεύει τη γιαγιά της, βλέπει ότι σιγά σιγά της μοιάζει όλο και περισσότερο, αφού ήδη έχει υιοθετήσει μερικές από τις κακές της συνήθειες.

"Είναι 91 τώρα, σχεδόν 92" δήλωσε. "Αγοράζει αυτα τα μπισκότα που μοιάζουν κινέζικα, από τα μαγαζιά που τα έχουν όλα μία μόλις πένα και κάθε πρωί τρώει δύο από αυτά, μαζί με μία μπανάνα. Ξαφνικά, έχω αρχίσει να κάνω κι εγώ ακριβώς το ίδιο!" είπε γελώντας. "Ειναι πολύ κουλ η γιαγιά μου. Δεν την ενδιαφέρουν τα δικά μου. Ειναι απλά κανονική. Με τα μπλε μου μαλλιά της γύρισαν τα μάτια! Βέβαια, οι μεγάλες κυρίες, οσο και να τις σεβόμαστε πρέπει να πούμε ότι καλό είναι να προσέξουν ότι και τα δικά τους μαλλιά γίνονται μπλε ή ροζ!"

Η Κείτι Πέρυ (Katy Perry) μίλησε και για τη φημολογούμενη συνεργασία της με τη Ριάνα (Rihanna) και είπε ότι δε θέλει να βιαστεί, γιατί θέλει να γίνει μία επική συνεργασία! "Εχουμε συνεργαστεί σε πολλά πράγματα, αλλά ακόμη όχι σε τραγουδι. Αυτο θέλει πολυ δουλειά. Θέλω να ειναι σαν τη συνεργασία των Eurythmics και της Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin) που έκαναν μαζί το Sisters Are Doin’ It for Themselves, και όχι σαν τη συνεργασία Σακίρα (Shakira) και Μπιγιονσέ (Beyonce) στο Beautiful Liar” εξήγησε.

"Αυτό τον καιρό και η Ριάνα ειναι πολυ απασχολημένη. Ειμαστε και οι δύο απασχολημενες με τους σπορους που φτεύσαμε πριν δύο χρόνια... Πόσο θα απογοητευόσασταν αν κάναμε κάτι και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό? Καμιά φορά πρέπει να περιμένεις για το καταπληκτικό!" δήλωσε στο βρετανικό κανάλι.

Η Κέιτι εν τω μεταξύ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το εν μέρει αυτοβιογραφικό τρισδιάστατο φιλμ "Katy Perry: Part of Me" αυτό το καλοκαίρι, για το οποίο η ιδια είπε περιγράφοντάς το "Βασικά θα είναι σαν να είσαι στο κρεβάτι μαζί μου", ενώ ταυτόχρονα προμοτάρει το "Teenage Dream: The Complete Confection".

Ε.Σ.