Η Τζέσικα Σίμπσον για το αγέννητο μωρό της

20.03.2012
Η νεαρή σταρ περιμένει ένα κοριτσάκι με τον αρραβωνιαστικό της Ερικ Τζόνσον (Eric Johnson) και πρόκειται να γεννήσει τον επόμενο μήνα.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει το όνομα Μάξουελ (Maxwell) για την κόρη τους και η Τζεσίκα Σίμπσον (Jessica Simpson) ήδη γράφει το τραγούδι που θέλει να αφιερώσει στη μικρή της.

H 31 ετών καλλιτέχνιδα δεν μπορεί να περιμένει για τη νέα άφιξη στην οικογένεια. Παρόλαυτά είναι πολύ ανήσυχη μετά τον δύσκολο τοκετό που είχε η αδελφή της Ασλι (Ashlee) το 2008 όταν έφερε στον κόσμο το γιο της.

"Η Τζέσικα δεν αντέχει τον πόνο, και η σκέψη και μόνο την τρομάζει πολύ, γι αυτό σκέφτεται να κάνει καισαρική. Δεν είναι σίγουρη αλλά το έχει στο μυαλό της" αποκαλύπτει πηγή.

Εν τω μεταξύ η Τζέσικα έκανε το πάρτυ για τον ερχομό του μωρού της (baby shower) στο Λος Αντζελες, το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου και παρευρέθηκαν η αδελφή της, η Τζέσικα Αλμπα (Jessica Alba) και η Ελεν Πομπέο (Ellen Pompeo) .

Το ότι έχει διαλέξει όνομα, κυκλοφορησε αφενός επειδή φορούσε ένα μενταγιόν με το Μ στο πάρτυ, αφετέρου γιατί παρήγγειλε μια ολόκληρη σειρά ρούχων με τυπωμένο το όνομα Maxwell σε αυτά.

Ε.Σ.