Η Τουλίζα πρωταγωνίστρια σε πορνοταινία

20.03.2012
Τρομοκρατημένη είναι η ποπ σταρ και κριτής του X Factor από το σέξι βίντεο στο οποίο φαίνεται να πρωταγωνιστεί και διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η 23χρονη Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) αμέσως είπε στους δικηγόρους της να λάβουν τα μέτρα τους και να απαγορεύσουν κάθε περιγραφή του περιεχομένου από όλους.

Το 7λεπτο ακατάλληλο βίντεο εμφανίστηκε αρχικά στο site pappzd.com και κατέβηκε σε λίγα λεπτά, αφού όμως είχε δημιουργήσει πανικό στον κόσμο του διαδικτύου.
Ο εκπρόσωπος τύπου της δεν πρόσθεσε κανένα σχόλιο λέγοντας στο Mail Online: "Η Τουλίζα μας είπε να μην κάνουμε κανένα σχόλιο για την προσωπική της ζωή". Οι δικηγόροι προχώρησαν σε εξώδικο και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας κατέβασαν το επίμαχο βίντεο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες κάποιος άγνωστος πλησίασε πέρσι την Τουλίζα για να της πουλήσει το περιεχόμενο για 500.000 λίρες. Ο εκπρόσωπος Τύπου δήλωσε ότι η νεαρή "Ειναι τρομοκρατημένη και θεωρεί ότι κάποιος μπορεί ακόμη και να κατασκευάσει κάτι τέτοιο. Δεν είναι η Τουλίζα στο βίντεο αυτό είναι σίγουρο - δεν επέτρεψε ποτέ σε κανέναν να την μαγνητοσκοπήσει στη διάρκεια του σεξ"
Η Τουλίζα ήδη είναι ντροπιασμένη μετά τα πρόσφατα γεγονότα, όταν οι τελωνειακοί από το Μαϊάμι στο Λονδίνο τη σταμάτησαν γιατι κάτι δονείτο στην τσάντα της... Τότε είχε γράψει στο Τουίτερ της ότι είχε μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της ζωής της.
Επίσης όσο ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Τουλίζα εθεάθη να μπαίνει στο sex shop Hustler, ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την έδειχναν να γελάει σα μικρό παιδί, όσο η υπάλληλος κρατούσε ένα ερωτικό αξεσουάρ...
Πάντως είναι γεγονός ότι κάθε βδομάδα η μικρή Τουλίζα είναι στην κορυφή της καυτής επικαιρότητας!
Ε.Σ.