Η αποτυχία της Μαντόνα, της χαρίζει... επιτυχία!

21.03.2012
Η σούπερ σταρ φαίνεται πως ακόμη προσπαθει να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) το 2008, αφού το νέο της άλμπουμ MDNA είναι γεμάτο αναφορές στον πρώην της.

Το άλμπουμ έχει τις περισσότερες προ-παραγγελίες στα ITunes πριν ακόμη κυκλοφορήσει.

"Η Μαντόνα (Madonna) είναι και πάλι στην κορυφή, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα του ότι ήταν στον πάτο! Είναι φοβερό! Αυτό που εκείνη θεωρεί τη μεγαλυτερη αποτυχία της να προκαλέσει ισως τη μεγαλύετρη (εμπορική) επιτυχία που έκανε ποτέ" δηλώνει πηγή στο περιοδικό Grazia.
Πολλοί από τους στίχους ειναι για μια σχέση που έληξε με λάθος τρόπο, και η ίδια έχει πολλές φορές παραδεχτεί ότι όταν γράφει στιχους, συνήθως αυτοί είναι αυτοβιογραφικοί.
"Αυτός ο δίσκος είναι για μια γυναίκα που έχει πληγωθεί, που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και που κάθε μέρα ζει με την απογοήτευσή της αλλά και με την επιτυχία της. Ποιος δε μπορεί να σχετιστεί με αυτο?" συνεχίζει η ίδια πηγή.
Παρόλο που η Μαντόνα έχει προχωρήσει στη ζωή της και αυτο τον καιρό βγαίνει με τον χορευτή Μπραϊμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat) που είναι μόλις 24 χρονών, δε φαινεται να ειναι έτοιμη να 'νοικοκυρευτεί' ξανά.
Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Μπραϊμ της ζήτησε να παντρευτούν αλλά εκείνη τον απέρριψε. "Εχει καεί. Εχει βγει με εκατοντάδες άντρες στη ζωή της, αλλά παντρεύτηκε μόνο δύο. Τον Σων Πεν (Sean Penn) και τον Γκάι. Τους αγάπησε πολύ βαθιά και τους δύο. Και οι δύο είχαν ένα κοινο. Ηταν ο τύπος του άντρα που μπορείς να αγαπήσεις αλλά δε μπορείς να έχεις. Ο Μπραϊμ την αγαπάει. Σε εκείνη αρέσει πολύ, περνάει καλά, αλλά δε νομίζω ότι έχει κερδίσει την ψυχή της" συνεχίζει η ίδια πηγή..
Α ρε Μαντόνα (μία) με τους άντρες σου...

Ε.Σ.