Μετά την πνευμονία ξανά στη σκηνή ο Τζωρτζ Μάικλ

21.03.2012
O δημοφιλής καλλιτέχνης επαναπρογραμμάτισε τις ημερομηνίες των συναυλιών του, μετά την αναγκαστική αναβολή που προκλήθηκε πέρυσι από την ξαφνική πνευμονία με αποτέλεσμα να περάσει αρκετές βδομάδες σε νοσοκομείο της Βιέννης.
Ο Tζωρτζ Μάικλ (George Michael) είναι και πάλι καλά και προσπαθεί να αναρρώσει μετά τη μάχη του με την πνευμονία, γράφει η επισημη ανακοίνωση που κυκλοφόρησε την Τρίτη.
Ο 48χρονος πλέον καλλιτέχνης, και πρώην frontman των θρυλικών Wham! θα ξαναξεκινήσει την περιοδεία του "Symphonica" στις 4 Σεπτεμβρίου με μία νέα συναυλία στη Βιέννη, από την οποία θα δωρίσει 1000 εισιτήρια ως ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικό που τον φρόντισε.
"Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που έσωσαν τη ζωή μου και με φρόντισαν τόσο καλά, και σε όλους τους θαυμαστές μου, τη οικογένεια και τους φίλους μου για την αγάπη και την υποστήριξή τους" δήλωσε ο ίδιος. "Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους!"

Ο Μάικλ θα παίξει και στο Palais Garnier Opera House στο Παρίσι στις 9 Σεπτεμβρίου, και θα πραγματοποιήσει και την αναβληθείσα συναυλία του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ οι διοργανωτές είπαν ότι τα εισιτήρια από τις ακυρωθείσες συναυλίες είναι σε ισχύ για όποιον τα έχει ακόμη στα χέρια του.
Ο Τζωρτζ Μάικλ έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους και έχει μία περιουσία που εκτιμάται στα περίπου 90 εκ. λίρες.
Φυσικά έχει και μία ιστορία μετωπικών συγκρούσεων με τον Νόμο, όπως πχ το τελευταίο συμβάν το 2010 όταν πέρασε 4 βδομάδες σε βρετανική φυλακή επειδή οδηγούσε υπο την επίρροια κάνναβης.
Ε.Σ.