Οι σπόντες της Πέρι σε Μπιγιονσέ και Σακίρα

21.03.2012
Η 27χρονη ποπάδικη ντίβα ετοιμάζει μία μεγάλη συνεργασία που θέλει να μείνει στην ιστορία...

Είναι και οι δύο από τις μεγαλύτερες ντίβες της ποπ αυτή τη στιγμή , το κοινό τους υποκλίνεται σε οτιδήποτε κι αν κάνουν και όταν καταφέρνουν να μπαίνουν μαζί στα στούντιο, τότε ο ενθουσιασμό μεγεθύνεται μέχρι εκεί που δεν πάει. Κι όταν δημιουργούνται και κόντρες με τις απέναντι τους τότε οι σεσημασμένοι είναι στα όπλα να κρασάρουν τους σέρβερ των κοινωνικών δικτύων.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και η Ριάνα (Rihanna) είναι πολύ καλές φίλες πρώτα απ όλα και συζητάνε να συνδυάσουν το buzz που της περικυκλώνει σ’ ένα τραγούδι αλλά όταν έρθει η σωστή στιγμή. Έχουν μία ιδέα για συνεργασία εδώ και δύο χρόνια αλλά λόγω φορτωμένου προγράμματος δεν έχουν καταφέρει να την πετύχουν και δεν θέλουν να βγει κάτι πρόχειρο.

"Είναι απ αυτά τα πράγματα που χρειάζονται σωστή προετοιμασία και αν δεν βγάλουμε το καλύτερο τραγούδι δεν θα το κάνουμε καν. Είμαστε και οι δύο πολύ απασχολημένες και μετά την ιδέα που σκεφτήκαμε πριν δύο χρόνια, ψάχνουμε να φτιάξουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Πόσο απογοητευτικό θα ήταν αν δεν ήταν τόσο καλό; Μερικές φορές πρέπει να περιμένεις για την τελειότητα". αναφέρει η Πέρι για το κοινό κομμάτι που ετοιμάζουν.

Δεν έμεινε μόνο εκεί και θυμήθηκε τη συνεργασία της Μπιγιονσέ (Beyonce) με τη Σακίρα (Shakira) το 2007 με το τραγούδι Beautiful Liar και πρόσθεσε πως μπορούν να κάνουν κάτι πιο σπουδαίο απ αυτό κα να μη μείνουν μόνο στο σέξι χαρακτήρα που μπορεί να βγάζει. Η 27χρονη τραγουδίστρια μάλιστα το τράβηξε ακόμα πιο πολύ και διευκρίνισε ότι θα ήθελε κάτι που να μοιάζει με το τραγούδι των Eurythmics με την Aretha Franklin, Sisters are Doing it for Themselves και να το ξεπεράσουν.

Να σου θυμίσουμε ότι αφού είπαμε για Μπιγιονσέ, πριν λίγες μέρες η Πέρι διασκεύασε το κομμάτι του Jay Z και Κάνιε Γουέστ (Kanye West) Niggas in Paris σ ένα Live Lounge session στο ραδιοφωνο του BBC αλλάζοντας λίγο τους στίχους επειδή ήταν πρωί και έλαβε κάτι παραπάνω από καλές κριτικές.

Κ.Π