O Redshape για πρώτη φορά στην Ελλάδα

21.03.2012
Το six d.o.g.s παρουσιάζει το Σάββατο 24 Μαρτίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Sebastian Kramer ή αλλιώς Redshape.

Το six d.o.g.s παρουσιάζει το Σάββατο 24 Μαρτίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Sebastian Kramer ή αλλιώς Redshape.

O Sebastian Kramer έκανε τα πρώτα του βήματα στην ηλεκτρονική μουσική το 1995 κυκλοφορώντας την πρώτη του δουλειά το 2000 στην δική του δισκογραφική ονόματι Content! Αυτό ήταν μόνο η αρχή , συνεχίζοντας έτσι μέχρι το 2006 να κυκλοφορεί υλικό σε πολύ δυνατές techno δισκογραφικές όπως Cache, Pure Plastic, Coda records κ.α..

Το 2006 ήταν η στιγμή που ο Sebastian αποφάσισε να φορέσει την κόκκινη μάσκα μεταμορφώνοντας τον όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και μουσικά, αναπτύσσοντας και εκφράζοντας μια ξεχωριστή άποψη στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Αν θέλεις να χαρακτηρίσεις το στυλ της μουσικής του Redshape είναι λιγάκι δύσκολο, το μόνο που μπορείς να πεις για την μουσική του είναι ότι υπάρχει βάθος και εξέλιξη μέσα στο σκοτάδι. Μπορεί κανείς να βρει υλικό του σε εταιρίες όπως Present, Styrax Leaves, Delsin, Music Man, R&S κ.α, όπως και να τον βρει και με τo ψευδώνυμο Palisade..

Την ευθύνη για το ζέσταμα της βραδιάς θα αναλάβουν αντίστοιχα ο Μanu γνωστός από τις Meltdown βραδιές και το κλείσιμο ο Lee Burton έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει ένα πανέμορφο album στην klik records!

Info

Που: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: Σάββατο 24 Μαρτίου T: +30 210 3210510

Είσοδος 10 ευρώ (με ποτό)

Ώρα έναρξης: 00:00 τα μεσάνυχτα

W: http://sixdogs.gr