Ακούστε τη συνεργασία Μινάζ-Μπράουν!

21.03.2012
Ανέβηκε και τρίτο κομμάτι στο ίντερενετ από τον δίσκο της 29χρονης ράπερ, "Pink Friday: Roman Reloaded".

Ειδικά τον τελευταίο χρόνο έχουν γραφτεί αμέτρητες ιντερνετικές γραμμές γι αυτούς και όσον αφορά τις καινούριες δουλειές τους αλλά και για τα μοιραία προσωπικά τους και ο δρόμος προς το παρόν γι’ αυτούς είναι μόνο άνοδος. Τους έχεις ακούσει σίγουρα ακόμα κι αν οι μουσικές τους δεν είναι το στυλ σου και αν σε περίπτωση δηλώνεις πως δεν ξέρεις τα ονόματα τους, μπορεί και να σε κοιτάξουν λίγο περίεργα οι γύρω σου.

Η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) λίγες μέρες πριν(3 Απριλίου κυκλοφορήσει επίσημα το άλμπουμ "Pink Friady:Roman Reloaded", έχει ήδη βγάλει στην ιντερνετική στρατόσφαιρα το Stupid Hoe, το Roman’s Holiday και το ολόκληρο το tracklist και αποκάλυψε ότι συμμετέχουν σε κομμάτια οΙ Nas, Lil Wayne, Drake και Κρις Μπράουν (Chris Brown).

Το τρίτο κομμάτι που ανέβασε από το δίσκο είναι το Right by my side , δηλαδή η συνεργασία της με τον τελευταίο το οποίο είναι διαθέσιμο για κατέβασμα από χθες και δεν έχει ανακοινωθείς ακόμα πότε θα βρεθεί στα ράφια. Είναι λίγο πιο light και ρομαντικό απ όσα κομμάτια έχεις ακούσει μέχρι τώρα και δεν έχει το χαρακτηριστικό τρελαμένο ραπάρισμα της Μινάζ.

Επειπλέον για όσους βρίσκονται ή θα πάνε τον Ιούνιο στην Αγγλία, η 29χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μία μίνι περιοδεία εκεί και οι στάσεις της είναι το Λονδίνο 24, 25 Ιουνίου, το Μπέρνινγκχαμ στις 26 και Μάντσεστερ στις 28 του ίδιου μήνα. όσο για καλοκαιρινά φεστιβάλ τα όνομα της βρίσκεται στα line ups των T in the Park, V festival και Wireless.

Κ.Π