Ο Τζόνι Ντεπ ροκάρει με τον Μέριλιν Μάνσον

21.03.2012
Ο 49χρονος ηθοποιός μπήκε με δική του ευθύνη στα σκοτεινά καταγώγια του εμπνευστή της πιο προκλητικής Αλίκης που έουν δει τα καρέα του σινεμα.

O Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) μπορεί να έχει σταματήσει να παίζει σε καλές ταινίες αν εξαιρέσεις τις συνεργασίες του με τον Τιμ Μπάρτον (Tim Burton) όπως την τελευταία τους για το καλτ Dark Shadows, αλλά είναι συχνά σε μουσικά στούντιο. Μετά τις συμμετοχές σε τραγούδια των Steven Tyler (Στίβεν Τάιλερ) και Άλις Κούπερ (Alice Cooper), τα όνομα του είναι στο καινούριο άλμπουμ του Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson), «Born Villain».

Ύστερα από αρκετές αναβολές επιτέλους ηχογράφησαν μαζί και διασκευάσανε το κλασσικό τραγούδι You’re so vain που είχε πει πρώτος ο Κάρλι Σάιμον (Carly Simon) το 1972. Ο Μάνσον τραγουδάει, ο Ντεπ βρίσκεται πάνω στα ντραμς και στις χορδές της κιθάρας και προσεχώς θα μας σερβίρουν το αποτέλεσμα αν και δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα για λεπτομέρειες κυκλοφορίας.

Για υστερόγραφο βάλε πως ο Μέριλιν που δεν κατάφερε ποτέ να πάει την κινηματογραφική εκδοχή στην ιστορία της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων γιαί σόκαρε τους πάντες, θα εμφανιστεί με τους Rammstein για βραβεία ECHO. Ό,τι και να φανταστούμε ότι θα συμβεί μάλλον θα ναι λίγο…

Κ.Π