Ριάνα: Όσο περισσότερο γδύνομαι, τόσο καλύτερα νιώθω

22.03.2012
Κέρδισε τον τίτλο "Sexiest Woman Alive" από το περιοδικό Esquire και κόσμησε το εξώφυλλο της Vogue για το επετειακό τεύχος των 10 χρόνων πριν ένα χρόνο.

Αλλά η σταρ από τα Μπαρμπέιντος,αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δεν ένιωθε καλά με τον εαυτό της... Για να το ξεπεράσει άρχισε να μένει γυμνή ολοένα και περισσότερο. Και έτσι τελικά, δηλώνει σήμερα πως όσο περισσότερο έμενε γυμνή, τόσο καλύτερα κατάφερνε να νιώθει...

'Οσο περισσότερο γδυνόμουν τόσο πιο άνετα ένιωθα. Επρεπε απλά να αντιμετωπίσω τον φόβο μου" αποκάλυψε στο περιοδικό Fitness.

Αφότου ξεπέρασε τους εσωτερικούς της δαίμονες, η Ριάννα (Rihanna) πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια άλμπουμ και 60 εκατομμύρια σινγλς παγκοσμίως, κερδίζοντας τον τίτλο μιας από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες όλων των εποχών.

'Πάντα βρίσκεις κάτι λάθος, κάτι με το οποίο δεν είσαι άνετος, και το ένα οδηγεί στο άλλο και τελικά ντρέπεσαι ή αισθάνεσαι πάντα αμήχανη με ένα σου στοιχείο. Μετά το σκέφτεσαι... Τι ειναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί? Και έτσι άρχισα να ειμαι λιγο πιο τολμηρή. Πήρα απόφαση ότι αυτο είναι το σώμα μου. Με ή χωρις ρούχα, αυτό έχω."

Προσθέτει όμως ότι η τακτική της δεν πιάνει με όλους. "Ο τρόπος μου δε θα δουλέψει για όλους." Για να διατηρήσει το σώμα της γυμνάζεται πολύ, και ειδικά τώρα με τον ρόλο της στην περιπέτεια Battleship έκανε σκληρή γυμναστική για να φτιάξει το κορμί της ακόμη περισσότερο.

"Επρεπε να δουλέψω με τον προσωπικό μου γυμναστή και να κάνω ασκήσεις πραγματικά στρατιωτικές... Κάμψεις, τρέξιμο και πολλή σκληρή δουλειά, έχοντας κάποιον να μου φωνάζει. Ήταν άγριο. Τα όπλα ήταν πολύ βαριά, και έκανα προπόνηση σηκώνοντας ασκούς γεμάτους άμμο".

Μετά τα γυρίσματα αύξησε την ώρα της εκγύμνασής της από τα συνηθισμένα 10λεπτα sessions, σε πέντε 30λεπτα τη βδομάδα, ή 3 25λεπτα όταν ταξιδεύει.

Ο γυμναστής της Χάρλεϊ Παστερνακ -που έχει δουλέψει και με τη Γκαγκα, τον Κάνιε Γουέστ, τη Μέγκαν Φοξ και την Κέιτι Πέρι- δήλωσε ότι η Ριάνα δουλεύει πολύ σκληρά για να κρατήσει τη φόρμα της, κάνει πολλών ειδών ασκήσεις, με λιγότερο αγαπημένο το τρέξιμο...

Ο γνωστός για τη δίαιτα των 5 παραγόντων του, έχει καθοδηγήσει τη Ριάννα να τρώει πέντε μικρά υγειινά γεύματα τη μέρα, που αποτελούνται από χαμηλά λιπαρά, πρωτεϊνες, υγειινούς υδρογονάνθρακες και ένα αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη.

Η ίδια η Ριάνα παραδέχεται ότι καμιά φορά μπαίνει στον πειρασμό για ένοχες απολαύσεις...

"Το αγαπημένο μου αυτό τον καιρό είναι τα βουτυρωμένα ποπ κορν που φτιάχνω στο φούρνο μικροκυμάτων" ομολογεί. " Και όταν είμαι στο Λονδίνο, τρωω κάθε μέρα Τζαμαϊκανό φαγητό"

Ε.Σ.