Προς πώληση το σπίτι του Μάικλ Τζάκσον

22.03.2012
Γι άλλη μια φορά ο παράδεισος του ποπ σταρ θα ανοίξει για να δεχτεί υποψήφιους αγοραστές

Από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Τζάκσον (Μichael Jackson) το 2009, συνέχεια κλείνουν συμφωνίες με μεγάλα ποσά για τις περιουσίες του. Από τη μία η Sony έχει υπογράψει να κυκλοφορήσει δέκα άλμπουμ με μουσικές που δεν είχαν δει ακόμα το φως και τώρα η βίλα του ξαναβάζει πωλητήριο γι άλλη μια φορά.

Ο ιδιωτικός παράδεισος του μεγαλύτερου ποπ σταρ στη μουσική που έχει μείνει άδεια από την ημέρα του θανάτου του μέχρι σήμερα έχει εφτά κρεβατοκάμαρες, 13 μπάνια, ένα γκαράζ για εφτά αμάξια, μία αίθουσα κινηματογράφου και μία πισίνα.

Ο Τζάκσον έδινε ενοίκιο 100.000 δολάρια το μήνα στον ιδιοκτήτη Χιούμπερτ Γκιούεζ (Hubert Guez), μπήκε προς πώληση αλλάζοντας πολλές φορές την τιμή της αξίας του, και τον Αύγουστο του 2010 η τιμή του στην αγορά ήταν 29 εκατομμύρια δολάρια.

Τώρα η καινούρια έχει κατέβει στα 23.9 εκατομμύρια και σύμφωνα με το TMZ, αύριο θα δει το σπίτι ένας πολύ γνωστός celebrity τα όνομα του οποίου δεν το λένε δημόσια. Επίσης το site του μεσιτικού γραφείου διευκρινίζει πως θα δεχτεί υποψήφιους αγοραστές με μεγάλο budget και δεν θα διαπραγματευτούν για αλλαγές στην τελική τιμή.

Κ.Π