Ο Άσερ δε θέλει ν' αγοράσεις το άλμπουμ της Αντέλ!

22.03.2012
Ο 39χρονος rnb τραγουδιστής αποτρέπει τον κόσμο να πάρει τον δίσκο που απειλεί το σπάσιμο του ρεκόρ του!

Είναι ένας από τους πιο μαζικούς rnb καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή, έχει πουλήσει δισεκατομμύρια αντίτυπα από το 1994 που κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, η τελευταία του περιοδεία ήταν άκρως πετυχημένη υ και πρόσφατα έβγαλε το βίντεο κλιπ για το κομμάτι Climax που κυκλοφορεί 16 Απριλίου και θα βρίσκεται στο νέο του δίσκο.

Ο Usher (Άσερ), ο "πρίγκιπας της rnb" και μέντορας του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) βρίσκεται στην Αγγλία για την προώθηση της καινούριας του δουλειάς και σε συνέντευξη του στην εκπομπή Breakfast show του Capital Radio απέτρεψε τον κόσμο να αγοράσει το άλμπουμ της Αντέλ (Adele), 21. «Θα σας εξομολογηθώ πως έχω πει σε αρκετό κόσμο να μην πάει να πάρει το 21 γιατί δε θέλω να σπάσει το ρεκόρ μου" είπε κάποια στιγμή.

Αναφέρεται στο LP του Confessions που βγήκε το 2004 το οποίο κατέχει το ρεκόρ του εμπορικότερου των 00’s. Η Αντέλ είναι πολύ κοντά στο να το σπάσει όπως έκανε και με τους Pink Floyd και τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson). Φυσικά ο 33χρονος τραγουδιστής αστειευόταν και πρόσθεσε πως την αγαπάει πολύ, αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με τον πετυχημένο παραγωγό Labrinth και πως είναι φίλοι με τον Τάινι Τέμπα (Tinie Tempah) ο οποίος βγαίνει αυτό τον καιρό με τη Τζέσι Τσέι (Jessie J).

Κ.Π