Η Τουλίζα παραδέχεται την πορνοταινία: φταίει ο πρώην!

23.03.2012
Η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια μίλησε για την στήριξη των μάνατζέρ της σε ένα πεντάλεπτο μονόλογο κατά τον οποίο κατηγορεί τον πρώην την ράππερ Τζάστιν Εντουαρτνς (MC Justin 'Ultra' Edwards), για τη διαρροή του βίντεο

Η Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) μίλησε επιτέλους για την πορνοταινία που διέρρευσε μέσα στη βδομάδα, σε μία δακρύβρεχτη ομολογία στους θαυμαστές της, κατά την οποία παραδέχθηκε ότι ήταν πράγματι η ιδια που πρωταγωνιστούσε στο βίντεο.

Τόνισε την απογοήτευσή της για τον πρώην της που την πρόδωσε λέγοντας χαρακτηριστικά: 'Δεν ήμουν ποτέ ο τύπος -άσχετα αν είμαι δημόσιο πρόσωπο- που θα καθίσω και θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό για κάτι, ειδικά αν έχω κάνει κάτι λάθος.'

Η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια μίλησε για την στήριξη των μάνατζέρ της σε ένα πεντάλεπτο μονόλογο κατά τον οποίο κατηγορεί τον πρώην την ράππερ Τζάστιν Εντουαρτνς (MC Justin 'Ultra' Edwards), για τη διαρροή του βίντεο. Κρατώντας φωτογραφίες από τους δυο τους στη διάρκεια της σχέσης τους, δήλωσε: 'Ο Τζάστιν ειναι κάποιος που ήμουν μαζί του από τα 17 σε μία σχέση που όλο χωρίζαμε και τα ξαναβρισκαμε. Πήγα να ζήσω μαζί του, τον αγαπούσα βαθιά,είχα πολύ σεβασμό για αυτόν τον άνθρωπο, μιλούσαμε για γάμο και παιδιά. Εκτός των άλλων έβαλα και τη δισκογραφική μου να του υπογράψει μια συμφωνία για ένα σινγκλ. Δεν περίμενα ποτέ, μια εξέλιξη σαν κι αυτή.'

Η Τουλίζα είπε επίσης ότι δεν εξεπλάγη ιδιαίτερα με τη διαρροή του βιντεο αφού είχε από πέρυσι μάθει για την ύπαρξη του.

'Μπορώ να ειμαι ειλικρινής - έξι μήνες δεχόμουν τηλεφωνήματα από κοινούς φίλους που μου έλεγαν ότι ειχε αυτό το υλικό στα χέρια του και απειλούσε να το δημοσιεύσει για να καταστρέψει την καριέρα μου, για να βγάλει λεφτά, για διάφορους λόγους! Τον αντιμετώπισα και μου είπε ψέμματα. Το αρνήθηκε. Και τώρα είμαστε εδώ, με το βίντεο να κυκλοφορεί. Οπως μπορείτε να φανταστείτε είμαι συντετριμμένη. Εχει σπάσει η καρδιά μου. Ειμαι κομμάτια τις τελευταίες μέρες. Οταν μοιράζεσαι μια προσωπική στιγμή με κάποιον που εμπιστεύεσαι, ποτέ δε φαντάζεσαι ότι θα τη μοιραστεί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Περνάω δύσκολα αυτή την εποχή, αλλά δε νομίζω ότι φταίω. Το έκανε μόνος του, και τώρα κάθεται σιωπηλά και υποκρίνεται ότι δεν είναι αυτός που το έκανε. Δε θα καθήσω με σταυρωμένα χέρια να με εκμεταλλεύονται. Είναι έξω, το βίντεο κυκλοφορεί και δε μπορώ να κάνω κάτι αλλα τουλάχιστον ήθελα να πω τη δική μου μεριά."

Ο Εντουαρντς από την άλλη έγραψε στο Τουίτερ του "Γενικά πιστέυω πως η σιωπή είναι δειγμα αξιοπρέπειας αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι πρέπει να μιλήσω και να εκθέσω τα γεγονότα και ας αποφασίσετε εσεις. Για να βρει κανείς την αλήθεια, πρέπει να ακουστούν και οι δύο πλευρές #thatisall."

Τη μέρα μάλιστα που κυκλοφόρησε η ταινία, εκείνος έγραψε στο τουίτερ: 'Δεν ήθελα να πω τίποτα για το θέμα, αλλά βλέπω ότι η φαντασια του κόσμου καλπάζει... Δεν έχει τιποτα να κάνει με μένα'.

Προφανώς αναμένουμε συνέχεια...

Προς το παρόν, δείτε το βίντεο εδώ.

Ε.Σ.