Πριβέ συναυλία για σένα με τους Sunrise Avenue!

23.03.2012
Το MTV και το CU ετοιμάζονται να κάνουν και πάλι τη διαφορά με ένα Special Edition της πιο πρωτότυπης τηλεοπτικής παραγωγής!

Μετά την απολαυστική, ρομαντική συναυλία με τον Ρέι Γκάρβεϊ (Rea Garvey), το Live @ Your Place, powered by CU συνεχίζει τις εκπλήξεις και φέρνει για πρώτη φορά ένα διεθνές συγκρότημα κοντά σου!

Ένας υπερτυχερός τηλεθεατής του MTV θα έχει την ευκαιρία να υποδεχθεί το δυναμικό συγκρότημα, τους Sunrise Avenue σε μία prive συναυλία στο Shamone, τον πιο sexy και extravagant νέο χώρο στο Γκάζι, αποκλειστικά για εκείνον και την παρέα του!

Με πάνω από 500.000 πωλήσεις και πολλά διεθνή βραβεία, οι Sunrise Avenue, μετά τις sold out συναυλίες και τις πετυχημένες περιοδείες τους έρχονται στην Ελλάδα, για να απογειώσουν το Special MTV Live @ Your Place, powered by CU με τραγούδια από το καινούργιο τους άλμπουμ Out of Style, που κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου από την Universal Music.

Host της πιο special βραδιάς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Μπες στο www.liveatyourplace.gr δήλωσε τα στοιχεία σου και ίσως είσαι εσύ o νικητής! Ο μουσικός διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 20 Μαρτίου και θα αναδείξει τον τυχερό που θα απολαύσει μαζί με όλη την παρέα του, την πιο prive rock συναυλία που έγινε ποτέ στο απόλυτα hot περιβάλλον του Shamone στο Γκάζι.