Ακατάλληλη η Μαντόνα για το Υoutube

26.03.2012
12 χρόνια και πολλές λογοκρισίες μετά, η 53χρονη τραγουδίστριας προκαλεί το ίντερνετ και το Υoutube παίρνει μία λίγο υπερβολική απόφαση για το καινούριο της βίντεο κλιπ.

To 1990 το MTV είχε απαγορεύσει το βίντεο κλιπ του κομματιού «Justify my love» γιατί ήταν πολύ προκλητικό για εκείνη την εποχή. Το 2012 το You tube κατεβάζει το βίντεο κλιπ του «Girl gone wild» και το βάζει ακατάλληλο κάτω των 18 επειδή πιστεύουν πως είναι πολύ πρόστυχο.

Ακόμα κι αν έχουν περάσει 12 χρόνια, η Μαντόνα (Madonna) είναι ο αγαπημένος στόχος της λογοκρισίας και κάποια πράγματα δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν όπως είπε η μάνατζερ της, Λιζ Ρόζενμπεργκ (Liz Rosernberg). Το καινούριο της βίντεο για το δεύτερο σίνγκλ του νέου άλμπουμ της MDNA, αναστάτωσε τους κυρίους στην μονοπωλιακή ιντερνετική υπηρεσία κι απαγόρευσαν την προβολή του σε ανηλίκους.

Απ ότι λέει η εφημερίδα New York Post, είπαν στην μάνατζερ της 53χρονης τραγουδίστριας, να ξαναμοντάρουν το βίντεο που ενόχλησε πολλούς χρήστες και να κόψουν συγκεκριμένες σκηνές οι οποίες θεωρούνται τολμηρές για το ίντερνετ, κάτι που είναι απίστευτο υπερβολικό. H αποτυχημένη Μαντόνα σύμφωνα με τον διάσημο παραγωγό Diplo, δεν έχει δώσει ακόμα κάποια απάντηση ακόμα και περιμένουμε για την τελική απόφαση των σκηνοθετών του αλλά και φωτογράφων της, Μερτ και Μάρκους Πίγκοτ (Mert and Marcus Piggot).

K.Π